Nu Så...


Trots strul hit och dit...

Var är passet? Måste fixa väska... Hoppsan, tvätten är inte torr... Jag har ont i huvudet...

...så är vi nu färdigpackade. Slarvtofsen är på plats och jag är redo att entra flygplanet för ett varmt, stekande, soligt och semestrigt Turkiet! Här blir det inget uppdaterande på en vecka eller så, men jag tror nog att ni överlever det.
Skulle det ändå vara så att det blir för tråkigt så ska jag tipsa om två bloggar jag alltid läser... Det är Signed by Annapanna och Lolita :)

Ha det gött!

Ögonfransfärgning Och Passletning


Nu har jag åtminstone kommit så pass långt att jag håller på att färga ögonfransarna...

Fortfarande lite smått kaotiskt här. T är just nu hemma hos sin mamma. Letandes efter sitt pass... Pust alltså.

Själv funderar jag på om jag ska ta mig bort mot mamma och hämta min väska så jag kan packa eller så gör jag det imorgon. Vi åker ju inte förrän kl 18, och en snabbt improviserad packning är den bästa packningen inbillar jag mig nu för tillfället. Bättre att ta det lugnt och chilla.

Nemas problemas! :)

Tyken Vovve


Foto: Min T

Min T han är en fena på att fota. Herbert tror jag denna lilla vovven hette. Han satt snällt och lyssnade på en av min systers spelningar med sin husse. Efter spelningen trippade han glatt fram till syster och pussade och kramade henne. Han tyckte nog att hon var himlans bra tror jag.
 Han ser riktigt tyken ut som det heter på göteborgska, men jag tror faktiskt att han är ganska snäll. Kanske bara var tvungen att se lite tuff och aggressiv ut när T tryckte upp kameran i nyllet på honom... :)

Sega Råttan

Nu är det ett dygn kvar, sen åker vi till Turkiet en vecka. Jag har inte packat, jag har inte ens börjat fundera i packtankar... Jag är helt avslagen och dagens sysslor har varit att dammsuga, tvätta och träna. Kan säga att det enda jag är ritkigt klar med det är träningen. Resten har jag gjort lite pö om pö.

Vet inte vad det är med mig, jag kontrollmänniskan, hur ska detta sluta? Vem ska ta mig samman och styra upp detta...? :)

Hjärta Luktsuddigum Jordgubbe


Gjorde mig lite mellanmål. Mjölk, hjärtan och frysta jordgubbar. Så sött, hjärtanen fastnade på de frusna jordgubbarna...

Nån som vet, förresten, är Victoriaskor parfymerade? De luktar verkligen starkt luktsuddigummi som man hade när man var liten... Anyone?

Victoriaskor


Igår kväll satt vi här på gården några stycken, grillade grönsaker, drack öl, åt chips och skruvar.
De allra godaste snackset som finns tror jag är low-fat-skruvarna! Smakat?

Invigde mina reafynd från Victoria igår med klänningen från Chicy.se. Så sött!

Axelbandslös


Nu är det bara två dagar kvar, sen så ligger jag i en pöl av svett i Turkiet på nån sandstrand med min prins.

Dagen här har varit som en liten försmak av Turkiet, jag lovar att detta var en av de varmaste dagarna hittills. Sjukt varmt... Det bästa man kan göra en sån här dag är att ligga i vattnet och plaska egentligen, men vi kände att vi ville uträtta lite saker innan Turkiet.

Jag köpte ögonfransfärg, jag vet att jag inte kommer att vara överdrivet sminkad i Turkiet och jag vet att T kommer vara överdrivet på med kameran...
Sen köpte jag en behå utan axelband, har av någon anledning lyckats bli av med mina... Vill bla kunna använda nya klänningen från Chicy.se ju!

Underbara Dagen


Idag invigde jag den nyfyndade bikinin med matchande örhängen ute vid havet på ett ställe som inte många verkar veta om här. Däremot har jag fortfarande inte badat... Finns inte plats för mer än kanske 10-15 bilar, så mer än så mycket folk blir det inte förutom de som cyklar eller går. Lovely! Man ligger praktiskt taget själva...



När jag och T har det mysigt, ja, då har vi det riktigt mysigt! Vi låg och läste tidningar, jag Plaza Kvinna som kom i veckan och T läste Foto. Åt frukt och smidde planer inför hösten. Har på känn att detta kommer bli en av de bästa höstarna på länge!
Jag har en riktig hjälte och hero vid min sida som jag är enormt tacksam och stolt över. Han suportar och ökar min kreativitet, triggar, peppar och hjälper. Bättre finns inte!

Batman, Do De Do De Do De Do De Do De Do De Batman!

Ikväll var vi på den nya Batmanfilmen, The Dark Knight, som hade premiär igår. Riktigt bra!

På vägen hem köpte vi med oss pizza från Le Petit Cyrano som vi nu har suttit och ätit ute på gården. Jag ska nog strax bege mig mot sängen, T sitter och spelar xbox...

Vad har du gjort?

Kentkväll


Igår kväll var vi tillsammans med hur många andra snikna människor som helst och lyssnade på Kent utanför Slottskogsvallen. Mysigt, knottigt och varmt!
Vet inte, men det är faktiskt något speciellt med att sitta utanför, det är nästan som en slags gemenskap, gemenskapen om att vara snåla kanske :)
Nej... Det lät ju över halva stan, så då är väl alla snåla då som vägrar att inte stänga fönstrena en varm sommarkväll. Vi var bara lite smartare som tog oss lite närmare så vi hörde lite bättre... :)

Jag har en rosa påse från Indiska över min sadel för att den färgar av sig...
Bredvid står T´s vrålåk som inte bara är cool, den har en orange reflexmojäng som man kan fälla ut från pakethållaren så att inte bilar kör för nära också... Eller så kan man fälla den rakt uppåt så man syns ordentligt... :)

Den 26 Juli


T står i duschen och jag väntar på att få komma iväg. Vi ska cykla ut till havet, men som vanligt när vi ska göra något tar det en evinnerlig tid. Men jag är redo för sol (och kanske bad...)!

Bara En Liten...

...update...

Nu sitter jag och väntar på att T ska komma hem med frukost. Mysigt.
Jag provar en klänning som mamma fixat åt mig, sytt om lite och så där. Får se om jag kanske lägger ut en bild på den...

Nu kom T, så nu blir det frukost! Första dagen på semestern förresten kan tilläggas! :)

Fina Fina Innergården


Jag har säkert pratat om vår underbara innergård som vi bor på här i ettan. Det är faktiskt lite sorgligt att lämna den. Den här lägenheten var min först egna lägenhet, och den kommer jag ju alltid att minnas. Det är ju nåt speciellt med ens första lägenhet, den symboliserar ju de första stegen mot självständighet och vuxenlivet.

Gården som hör till den nya lägenheten är fin den också, men finare än denna gården vi bor på nu är svår att hitta. I vårt områden finns det gott om fina innergårdar, men denna är helt klart en av de finaste jag sett.

Nu ska jag ta mig ut på gården med en cola light, sätta mig i skuggan och dåsa. Cykelturen hem från jobbet tog musten ur mig. Om ett tag ska jag cykla bortåt mot ett av våra kända kaféer här, möta T och hans arbetskompis, fira in semestern och lyssna på lite musik :)

Fönstret som är vidöppet på en av bilderna är vårat köksfönster :)

Hur ser det ut utanför dina fönster?

Svettigt Värre

Nu är det en svettig liten Lovebirdie som är nyss hemkommen från jobbet, det blev riktigt varmt i en svart skjorta på vägen hem :)

Inget alls att göra på jobbet, idag har jag för första gången lyckats surfa på jobbtid. Vet inte riktigt varför det varit så lite att göra, kanske inte folk vill göra bankaffärer på semestern i det fina vädret nu när det äntligen har kommit...

Vad gör du?
Sitter ute i gräset, surfandes på trådlöst, äter glass och njuter av det varma vädret?

Jag skulle gärna knapra på en Piggelin, men jag har lovat mig själv att det inte blir något sockrigt innan Turkiet, eller bikinin kanske jag ska säga...


Hot Hot Hot


Nu är det bråttom snart, ska bara fixa håret och spraya på lite parfym and off we go! På mig har jag svart skjorta från Whyred, jeans och örhängen som jag fick av T för ett tag sen.
Vädret är helt fantastiskt här, synd att man ska jobba, men å andra sidan är det bara idag och imorgon, sen är det semester! :)

Ha en bra dag!

Fettförbränning

Godmorgon!

Jag fick ett mail med tips om en sida som jag suttit och kollat på nu.
Kämpar du på gymet, på pass, på bandet, i skogen och hemma för att bli lite fastare... Bli lite smalare... Kolla in den här länken då, är en hel del att läsa efter att man gjort testet, men det är klart värt de minuterna!

Nu; duschen, sen: jobb!

Hösten 2008

Folkhögskolan fristående kurser för män HT-08

Kurs 1
Hur man fyller på ispåsar.
- Kursen går igenom varje arbetsmoment med diabilder.

Kurs 2
WC-papper. Är det sant att toalettpappret växer ifrån pappershållaren?
- Diskussionsgrupp

Kurs 3
Är det möjligt att lyfta upp toalettringen innan urinering? Och hur man lägger ner den igen efter urinering..
- Mycket praktiska övningar!

Kurs 4
Efter middagen: Flyger de smutsiga tallrikarna själv till diskhon?
- Lösningar och exempel på videoband.

Kurs 5
Lär dig att hitta saker, börja med att ställa dem på de rätta platserna istället för att gapa och vända hela huset upp och ner.
- Öppet forum

Kurs 6
Att ge blommor till din älskade skadar inte din hälsa.
- Bilder och ljudband

Kurs 7
Våga fråga efter vägen när du inte hittar.
- Berättelser ur verkliga livet.

Kurs 8
Är det genetiskt möjligt att hålla tyst när flickvännen kör bilen?
- Körsimulator

Kurs 9
Lär dig skillnaden på flickvän och mamma.
- Rollspel

Kurs 10
Hur man lär sig att älska shopping?
- Andningsteknik, meditation samt mental träning.



Var bara tvungen... :) Känns det igen?

Underbart!



Idag är det strålande sol!
Det firar jag genom att sluta tidigt (16.15) och cykla raka vägen hem och tvätta! :)
Spelar inte speciellt stor roll, jag är faktiskt på ett sprudlande humör ändå idag. Vet inte varför.
Kanske var det den underbara lukten och den underbara värmen och ljuset som jag möttes av när jag trampade på hemåt. Trots motvinden...

Att bo i en hamnstad är så underbart! Lukten är (ibland) underbar. Lukten av hav! Speciellt när det blir varmt. Ibland blir det ju en lukt av rutten tång också, men inte idag, idag luktade det bara så där gott!
Så jag tänkte sätta mig på gården med senaste Elle mellan tvättarna efter att jag plockat undan lite här hemma.

Ska bara kränga av mig jeansen som jag satte på mig imorse i tron om att det var kallt... Älskar dem mer och mer, var inte helt övertygad om dem när de var nya, men nu ångrar jag verkligen inte det köpet!
Stör mig lite på att fliken på ena fickan envisas med att peka rätt upp bara... :) Men men..

Vad gör du?

Dermalogica


Nu är det en liten trött Lovebirdie som sitter framför tangentbordet :) Har jobbat ett ganska så långt pass utan knappt nån mat i magen (känns det som). När jag såg mig själv i spegeln när jag kom innanför dörren nyss insåg jag att jag verkligen inte är 20 längre. Ögonen befinner sig i ett virrvarr av rynkor, gör väl knappast saken bättre att man är förbannat trött också iof sig...  :)

Pratade med min syster, hennes vän säljer Dermalogica och jag ska få lite olika prover för att kunna testa mig fram till en ansiktskräm och en ögonkräm som passar mig. Förhoppningsvis några riktiga mirakelkrämer!

Har hört extremt gott om produkterna, men vad säger du?
Har du testat Dermalogica? Vad tycker du?

Dagdrömmar


Nya lägenheten är som sagt var inte långt borta nu!

Ser allt framför mig i huvudet, sängen i sovrummet, det schakrutiga golvet i köket, Mårbackapelargonerna i det underbaraste finaste fönstret i vardagsrummet...

Vi kommer ha fullt upp att fylla 71 kvadrat... Sovrummet är 18, vardagsrummet som ni ser är nästan 30 och köket och badrummet är tyvärr det som är litet.

Men köket är å andra sidan nästan trekantigt så det förgyller det hela lite ändå. Vi tänker leka lite ytterligare med formerna och lägga in schackrutigt golv.

Vad dagdrömmer och fantiserar du om just nu?

På allmän begäran...

Foto: Min sötaste T med nya kameran :)

...visas nu skönheten upp!

Måste bara säga att den är enormt mycket finare i verkligheten! Vet inte hur den ska fotas för att det ska kunna göras den rättvis. Den som vill se den lite närmare kan kika på hela hemsidan på sagaafgotheborg.com

Idag har jag jobbat, var tröttsamt, men det gick. Det är bara att bita i äpplet och köra på. Det är faktiskt bara denna veckan och sedan två veckors semester. Slappa, sola och bada i Turkiet. Sen det bästa av allt i sommar, eller kanske i år - nya lägenheten! Som jag längtar, går inte att beskriva...!
I skrivande stund nu är det bara 25 dagar och 9 timmar kvar! :)

Vi ska sy och vi ska klippa...


Nu är stygnen borta från min enorma operation! :) Isabell var den bästaste sköterskan man kan tänka sig, kändes inte ens! Hon e helt klart bäst!

Innan stygnen togs bort åkte jag och T en sväng förbi Mediamarkt och där, i en annan affär, hittade jag den, väskan med stort V. Har tittat på den innan, både på hemsidan och i en annan butik, men nu var den där, på rea och allt.
Så det var knappt något tvivel - den fick följa med hem.

Jag var ju faktiskt varit trots allt väldigt duktig när jag opererade (!) bort en leverfläck och även tog bort stygnen utan nästan inga tårar...
Nåt ska man väl få för att man är duktig... Eller hur?

Stolkärlek


Älskar mina gamla stolar. Alla fyra är lika fast olika. Alla i nästan samma gröna färg, men olika mönster...

Ska försöka hinna skrapa bort färgen på dem nu nån gång när jag har tid och måla eller lasera de vita.
Vi har inte tänkt att behålla de som köksstolar, men eftersom jag älskar de så mycket så ska vi skaffa lite fler och ha på vinden och ta ner när det är fler än vi som ska äta. Det nya köket är nämligen så pyttigt så vi tänkte köra på barstuket istället.
Men vardagsrummet är gigantiskt så ett stort extrabord uppe på vinden med fina stolar blir perfekt när vi blir fler än två. Vinden är bara några trappsteg upp så det är enkelt.

Idag får lilla stolshjärtat symbolisera min kärlek till T :)

Som Det Kan Gå

Ibland blir inte allt som man tror att det ska bli. Idag blev Löplabbet istället...

* Falafel på Kungstorget
* En massa shopping på Åhléns hyffsat nybyggda killavdelning för T´s del...
* Fika på Vanilj med vänner till T
* Cykling hem i ösregnet

Nu återstår Carbonara till middag med min älskade framför Batman begins. Mysigt när man känner sig lite blöt, kall, kär och myspysig ♥

Löpartaget


Nu ska vi cykla in till stan och Löplabbet, T behöver ett par löparskor till Göteborgsvarvet nästa år :)
Tjipp!

Armlänk


Köpte en armlänk på Indiska igår. 49 pix kunde det va värt. Snyggt på en brunbränd arm... Elastisk dessutom så den passar min armled perfekt!

Väntar På Bättre Väder


Ösregnar ute, så jag väntar...

Men så fort det slutar är det jag som sätter på mig en tröja och går iväg och tränar. Efter det är det jag som är söta systern och går hem till lillasyster och hjälper henne att måla.

Har legat i sängen och väntat på bättre väder nu ett tag medans jag åt frukost, läste Damernas Värld och kollade på Top Model Canada...

Och Där Fick Vi Svaret

Undrade ju i ett tidigare inlägg om någon visste om vad som gäller när det kommer till ospecificerade resor och hotell...
Och smarta Anna sa att man ska läsa på hemsidan, kanske kan va en smart idé... Så sagt och gjort:

"Arrangemanget sammanställs på resmålet av de disponibla bäddar som finns att tillgå, vilket innebär att inkvartering kan ske på hotell som inte finns presenterade i katalogen. Inkvarteringen är ofta av mycket enkel standard och kan anvisas först vid ankomsten till resmålet. Placering kan ske på resmål varsomhelst inom flygdestinationen eller på plats inom utannonserad kuststräcka."

Där fick vi svaret på det! Men som sagt, det är skit samma, det är klart att vi inte hade klagat för att bo på ett femstjärnigt, men det är faktiskt skit samma.

Bara vi får vara tillsammans och sola och bada och slappa. För det är just vad denna resan kommer att gå ut på. Vi båda är nog alldeles för trötta just nu för att kunna uppskatta kultur och sevärdheter... Vi nöjer oss med att uppskatta varandra ♥

Piff -och Puff Bikini


Kikade in på H&M idag med Isabell för att hon skulle köpa bikini till sin Greklandsresa. Då upptäckte vi att de sålde bikinis för två för en.
Därmed hittade jag en piffig bikini för 98 pix! Turkey here we come!

Nu är det däremot strict diet som gäller om jag ska våga visa mig i den också! :)

Turkiet

Nej men gud så underbart!
Om lite mindre än två veckor åker jag och T till Turkiet en vecka.
Vi beställde precis en sistaminutenresa hos Fritidsresor.
Fy så lovely!

Nån som vet... om man beställer ospecificerat som vi gjorde, kan man hamna på andra ställen än på något av Fritidsresors hotell på orten? Bara lite nyfiken, jag och T känner att det inte spelar nån stor roll, bara vi är vi två och att vi inte är hemma... :) Men som sagt lite nyfiken...

Animal Planet

Godmorgon!
Idag ser det ut att vara fint väder ute och jag ska ta en fika med en kompis inne i stan. Vi kom överens om att det skulle bli en ekonomisk fika eftersom vi båda ville hålla lite i pengarna fram till semestern.

Kollar på Animal Planet och ett program som handlar om ett hem där de tar hand om misshandlade och misskötta vilda djur som hållits i fångenskap. Jag blir alltid lika tagen, min dröm när jag var liten var att få ta hand om en schimpans eller ett litet rådjurskid. Eller en känguruunge...

Tjipp!

Polli


Min allra sötaste älskade darling kom hem med en jättefin present till mig idag. Det var ett litet paket med Sari earrings från Polli.
Vi fick syn på dem i ett skyltfönster när vi strosade genom Haga på väg hem från svärmor en sen kväll för ett tag sedan och jag blev verkligen förälskad på studs när jag såg dem - och det verkar T också ha blivit så idag hade han cyklat dit på lunchen och knipt det sista paret :)

Greekish Matish

Blidde inget afterpicture så därför inte heller något bevis på att jag verkligen har diskat... Kan mycket väl vara så att jag verkligen inte gjort det - jag slipper gärna. Men denna gången har jag faktiskt gjort det.
Tvättar gör jag också för tillfället. Så jag har skött mig hyffsat bra idag tycker jag.

Om en timme ska jag träffa lillasyster och pappa och gå och äta grekiskt. Är nog den godaste maten tror jag...

Vilken är din favoritmat?


Något att Bita i


Nu har jag att göra... Usch vad äckligt... Något som jag dessutom hatar att göra. Att diska... Sedan är det tvättid som gäller så det är bara att bita i det sura äpplet och sätta igång.
Kanske kan ta ett afterpicture så jag får något att jobba för :)

Har inte hjärta att spara disken till T. Det brukar vara han som diskar och lagar mat och jag som städar och tvättar, men nu jobbar han så mycket, stackarn. Igår jobbade han i 16 timmar... Min lilla plutt! ♥

Vad gör du för roligt idag?

Hotell och Tidningar


Mamma kom och lämnade lite post till mig förut som hade kommit hem till henne. Bara roliga saker för en gångs skull...

Elle, Damernas Värld och ett presentkort på en natt på vissa utvalda hotell. Ett litet sneakpeak på mina naglar där också... Fortfarande ganska korta, men jag gillar de korta.

Jag och T var ute och kollade på de olika hotellens hemsidor för ett tag sedan, och många såg riktigt fräscha ut. Tänkte att vi ska ta en helg när andan faller på. En liten minisemester på tu man hand är alltid bra för kropp och själ... :) Många låg så att det var nära till ridning, paddling, promenader, ja vad man nu kan tänkas vilja göra på en herrgård ute på landet vet jag inte, men nåt hittar man väl på!

Heart

Nu har jag kommit hem efter en superbehandling av mina naglar som vanligt. Älskar känslan när de är alldeles nya, glansiga och perfekta!


Nu är det Gothia Cup här i stan, och bor man nära en skola som jag gör så innebär det diverse saker...

* Man inser att man är ett år äldre än förra året. Förra året visslade småkillarna när jag gick förbi, nu verkar de tycka jag är för gammal, för nu visslas det faan inte längre... Men å andra sidan, nu är jag 28 och redan förra året var det en stor komplimang att de visslade. :)

* Spårvagnen på väg hem från stan är proppfull med ungdomar i träningskläder och badtofflor som stinker svett. Jag höll på att få andnöd på vägen hem...


Nu däremot bara måste jag visa mitt nyaste smycke som jag hittade häromdagen. Ett berlockhjärta från Pearls For Girls. Just love it...

Ikväll kilar jag nog över min otoligt fina innergård till min kära vän och dricker lite rött blåbärsthé har jag tänkt mig. Ska nog passa på att fota den (gården) nu när den är så fin. Den är iof sig alltid fin, men nu på sommaren är den verkligen outstanding!

On the band


Om en stund ska jag iväg och promenera på bandet i 40 minuter ungefär.
Senare i eftermiddag kommer det allra bästa med hela dagen. Jag ska iväg och fixa naglarna som håller på att falla i tusen bitar.
Hon som fixar de har varit på semester och jag har ine velat gå till någon annan så jag har väntat. Det har dock kostat mig två spruckna (!) naglar och lite lossnande här och där...
Hur den ena lyckades spricka kan jag verkligen inte fatta. Rätt som det var var det en spricka helt rakt över nageln...

Hur som helt, det kommer bli ordnat idag, så det är ingen fara.

Vad är det bästa för dig idag?

Shake It


Nu är jag trött. Har yogat en timme och powerwalkat 20 minuter på bandet. Har precis blandat en supergod proteindrink.
Havremjölk, frusna hallon, banan och proteinpulver... Denna lilla darling ska bli min middag ett tag framöver. Har blivit lite väl mycket middag på sistone...

Städa

Nu är jag egentligen trött som tusan. Om 5 minuter ska jag susa iväg och yoga lite, sedan en sväng på bandet. Hade egentligen bara velat stanna hemma och städa här för det ser verkligen hemskt ut. De som känner mig hade inte trott att detta är mitt hem. Jag är normalt ganska ordningssam och noga. Men våra tillfälliga lösningar på boendefronten ytterligare tre veckor har tagit musten ur städandet. Städa får jag göra sen när vi flyttar.

Fast lite får jag nog ta och plocka, kanske dammsuga. För det ser nästan skrämmande ut... :)

Sol Åh Sol!


God morgon! / God förmiddag!

Här ser det ut som det är riktigt fint väder ute idag. Jag ska snart ta mig en liten promenix till lillasyster och kolla läget hos henne. Hon kom hem igår kväll efter att ha haft spelningar i flera dagar, så hon lär vara ganska trött nu. Kanske ska vara den bästa storasystern och kanske köpa med mig lite jordgubbar om jag hittar, jag är sjukt sugen på det nu!

Skulle vilja träffa dig Isabell snart med, hoppas att vi kan ses snart lilla skrutt! Hoppas du har tränat på att ta bort stygn, för jag har tre badboys som gärna ska bort på lördag också! :)

Kinesisk lycka


Är bara tvungen att visa mitt nya fina armband. Ett kinesiskt lyckoarmband. Kan jag behöva nu. Kom in som fjärdereserv på kursen jag hade sökt... :(

Nu är vi mätta som plättar. Fick fisk med Polenta hemma hos svärmor som är riktigt riktigt duktig på att laga mat. Tack gode Gud för att T har ärvt den sidan av henne, för jag är verkligen ingen fena i köket...

Målgång på outletdagen


Det var nog en väldigt perfekt dag att bege sig mot ett outletkomplex. Perfekt väder och jag och T var riktigt taggade! :) Hittade en massa fina saker...


Schampo L´oréal, jacka Filippa K, linne Filippa K, kortärmad skjorta Whyred, långärmad skjorta Whyred, tunika Fornarina, linne Nike...

Jag och T inhandlade även en putmatta till vårat vardagsrum! :) Tänkte att vi ska ha golfturnering sen när hösten närmar sig och vi flyttar in i stora lägenheten. De i golfaffären måste trott vi var galna...

Nu är det träning i det nya 80-talsinspirerande Nikelinnet som gäller strax och sedan middag hemma hos svärmor. Ska dessutom få ett armband av henne som jag ska fota och lägga upp här. Verkligen älskar det!

Outletdag


Idag blir det en outlet utanför stan. Hoppas hoppas att de har några bra aerobicsskor där. Det är helt utplockat överallt, det kommer in nytt om några veckor, men jag vill träna nu...

Ännu en dag med myskläder på känns det som. För det är verkligen mysväder idag med. Fast jag gillar det... :)

Ska kila iväg senare och gå på bandet. En sak som jag faktiskt inte testat innan för att det känns så fjantigt att gå inne när man kan gå ute. Men jag som älskar att promenera, och dessutom snabbt upptäckte att på ett band kan man gå betydligt mycket snabbare än ute i det fria. Går man på i den takten ute slår man väl ihjäl sig, minsta lilla sten och jag hade snubblat kändes det som. Men så skönt var det, svetten bara rann! :)

Ska vara hemma från jobbet nästa vecka också, så då kan jag träna mycket. Sedan är det bara en vecka, och sen så är det två veckors semester! Jag och T hoppas på dunderfint väder här hemma då så att det blir billigt för oss att åka iväg nånstans. Vi vill bara få se något annat än dessa väggar just nu...

Har du semester?

En varm fuktig dag


Nu sitter jag och väntar på min kära vän/granne. Vi tänkte ta en promenad till en butik där jag vet att de säljer väldigt fina väskor. De har gjort det innan iaf. Jag har inte köpt någon väska på väldigt väldigt länge så jag tycker att jag kan vara värd en idag. Nackdelen med alla dessa reor är ju att det är helt utplckat överallt. Men nytt är ju på väg in...
Mamma sa igår att jag ska göra saker jag mår bra av, då är ett väskköp ett väldigt bra alternativ!
Helkonstigt väder ute, vramt och klibbigt, hoppas det börjar åska ikväll. Vill bara ligga och mysa med min T. Känns som jag inte sett honom på hela veckan.

Detta linnet, även det från H&M fullkomligt älskar jag. Mjukt mjukt, med ljusblå behå under. Klocka, Tritoni.

Vad gör du när du känner dig lite down...?

H&M


Ett perfekt kit för minigolf visade det sig! :)

Idag är en prickig dag


Idag ska jag till ett ställe som heter Prickmottagningen. Det är där de är experter på prickar, alltså leverfläckar. Jag har oturen att vara väldigt beprickad. Otur är det faktiskt, för jag verkligen hatar nålar, sprutor, blod och sånt.

Det kryper i benen på mig, det snurrar i huvudet, det väcker flyktkänslor i mig, det väcker skrik och tårar, det väcker andnöd.

Egentligen så skulle jag inte gå dit, jag skulle skita i allt som innebär sprutor, nålar, blod och sånt, men någonstans så är man ju vuxen och inser att om man inte tar bort denna leverfläcken så kanske det innebär att det utvecklas hudcancer vilket innebär mycket mycket mer av mycket mycket mer hemskt.

Purple Rain


Har funderat det sista på att skaffa ytterligare en klocka från Tritoni. Fullkomligt älskar min Silver Ray och de är riktigt billiga dessutom... Den jag funderat på är Purple Gold.

När jag läste Plaza Kvinna häromdagen så låg det en sån där lapp om prenumeration i tidningen. 12 nummer och en Tritoni för 499:- och en av färgerna att välja mellan var Purple Gold.

Så nu är förhoppningsvis en klocka och en massa tidningar på väg hem till mig :) I detta regn och rusk kan det knappast vara mer passande...

Ösregn och sol med mina Nolitas


Idag har det varit en konstig dag. Fullkomligt ösregn och sol... Mina mysiga favoritshorts från Nolita var på hela dagen...

Natten till igår


Igår morse hade jag och T ju besök här. En liten sparv som flög in genom fönstret. I fönstret låg det ett paket till min väns blivande bebis med ett kort till. På kortet hade jag skrivit Välkommen lilla sparv! Jag ringde Linda och berättade om lilla sparven som flugit in och suttit vid paketet och sa jag tror den kommer idag eller inatt...

Naturligtvis! Några timmar senare ringer hon och berättar att vattnet gått.. och på natten till igår förlöste jag nästan ett barn. Skulle man kunna säga. Jag hade lovat att om den skulle komma på natten och inte farmor skulle hinna i tid så skulle jag passa storebror tills farmor kom. Mycket riktigt, farmor hann inte i tid, lilla sparven ville ut snabbt!

Så kl 03.05 ringde min mobil med en något nervös pappa. Jag kastade på mig kläderna och sprang till undsättning. Kl 03.08 stapplade jag in. Att få upp pulsen så raskt och snabbt mitt i natten är lite småläskigt nästan. Kände mig nästan full.

Min vän lät som en frustande Grizzlybjörn och det var hemskt att se henne ha så ont. Men på något sätt så fattar man inte riktigt att det är smärta. Det är alldeles för overkligt att det skulle kunna göra så ont.

Vad gör man liksom? Hur hjälper man? Jag var nästan nervösast av alla.

På söndag morgon fick lilla sparven se dagsljus för första gången. 53 cm lång och nästan 4 kg tung.
Ett litet mirakel, ännu en liten gudagåva...



Grått


Hemma och är sjuk, men måste säga att det gör inget. Det är perfekt väder att vara sjuk i. Ute är det grått och inne är det lagom varmt. Det är som upplagt för lite moppning här och sedan krypa ner i sängen med den nya boken.
Jag har inte läst en bok sedan jag slutade röka. Då läste jag Äntligen ickerökare! och efter det har jag liksom inte haft ork att läsa nån bok. Kanske för att den är ganska mentalt mastig. Det är ju nästan lite hjärntvätt faktiskt.

Redan flyttat

Nu är det bara kortare och kortare tid kvar tills vi får flytta in i tvåan och börja möblera, inreda och tapetsera. Tiden har gått fort de sista veckorna.
Härom dagen när jag och T var på väg hem så var vi båda på väg hem till tvåan. Vi har redan lyckats flytta in mentalt uppenbarligen! :)


25 januari - Flyttar hem till mamma och hennes soffa i hennes två. T bor hos sin mamma.
1 maj - Flyttar in hos min syster med T medans syster är bortrest
1 juni - Flyttar in hos T´s mamma med T när hon är bortrest
27 juni - Flyttar in i våran etta tillsammans

16 augusti - Flyttar in i våran tvåa!!!

Nä, nu ska vi ut på våran underbart fina gård och grilla lite. Kanske knäpper några kort så du får se! :)

Lovebirdie

Lördag lördag lördag... Underbara lördag! Idag var det underbart att få sova ut.

Tidigt imorse vaknade jag och T av att vi hade sällskap. Det var en liten pippi som flög in genom det vidöppna fönstret. Den blev alldeles paff när vi låg där och stirrade på den så den försökte febrilt ta sig ut. Till slut hittade den ut och flög sin kos.

Det måste varit våran lilla lovebirdie!

RSS 2.0