Affärsidén

Shit vad jag skriver... Har nästan kramp nu. När alla är ute på galej sitter jag här. T, han är på afterwork med jobbet, men jag önskar faktiskt att han kommer hem snart. Behöver lite pepp, tips och sällskap. Och pussar. Massor med pussar!

Men min affärsidé ska bli bra, under helgen har jag tänkt att vi ska fila lite på min logga också. Riktigt kul ska det bli!

Flipp eller FloppJa, så det kan gå...
Jag lämnade tentasalen efter 40 minuter, för tidigare får man inte lämna den. Jag lämnade blankt, eller jag kluddade lite på första frågan, men det var typ blankt, texten jag skrivit hade inte med tentan att göra iallafall...

Vi hade 3 böcker och 2 artiklar som ingick i kursen och jag chansade och läste enbart 2 böcker och inget annat så ja... Jag får skylla mig själv...

Jag chansade och floppade, men nu vet jag å andra sidan så jag kan göra betydligt mycket bättre ifrån mig på omtentan.

Har du lämnat in en blank tenta nån gång?

Love Birdie T-shirt


Ny t-shirt sen några dagar från Monki med lovebirdies :)
Var bara tvungen...

Nu är det off to tenta snart...


Lev Lilla Bonsai


Nyplanterat litet stackars träd...

Idag (eftersom jag borde plugga) så har jag planterat om ett Bonsaiträd som jag fick av T för några veckor sedan. Det har inte varit allt för lyckligt och bara stått och tappat blad, jag har inte vetat vad jag gjort för fel. Funderade ett tag på om det var hösten, men insåg ganska snabbt att det var av vantrivsel.

Googlade lite och insåg att jag borde plantera om det eftersom de ofta levereras med en cementliknande jord som fungerar bäst i Asien där de föds upp men inte här i Sverige. Dessutom vill de alltid vara lite fuktiga så jag har vattnat det de sista dagarna noggrannt och faktiskt så är det små knoppar på vissa grenar men för säkerhets skull så planterade jag även om det.

Så nu är det bara att vänta och se vad som händer... 89:- på Bauhaus kanske man inte kan förvänta sig så mycket av... Men det hade ju varit mysigt om det trivdes hos oss. Ett Bonsaiträd har jag önskat mig ända sedan jag var liten.

I Eftermiddag

är det tenta, håll tassar och tår för mig!

Venture Cup Slutspurten

Imorgon ska jag raka vägen hem och skriva på min affärsidé.
Den ska vara inlämnad på tisdag och jag har knappt börjat, jag har ju allt i huvudet, men det gäller att på ett snyggt sätt få ner det på papper.
Men det är kul och inspirerande! Så helgen blir nog dedikerad åt det!

Julklappsångest

Nu vill jag att min syster ska fylla 25! Jag har en sån fin present som hon kommer att älska! Men rätt som det är är det väl 15 december... :)

Har du några julklappstips?
För det är faktiskt snart jul, eller rättare sagt, det är faktiskt snart som man kommer att stå där, inte ha fixat julklappar och ha ångest...:) Jag har klurat på några redan iallafall.
Papporna (min och T´s) är nog svårast. Vem är svårast tycker du?

Inget vidare

Sitter och pluggar. Försöker verkligen men gräsklipparen utanför fönstret låter mer än orden som snurrar i mitt huvud när jag läser. Vad var det jag läste sist nu? Jaha, det ja, men hur kopplas det ihop med förra stycket? Vad handlade det förra stycket om?
Kanske ska ta en paus, dammsuga lite, det brukar rensa huvudet lite.

Vad gör du?

Katie Melua


Like SugarSå sött. Som socker. På morgonkvisten.

Kloka Ord

"Smuts är i grund och botten substans på fel ställe"
- Douglas, 1966

Träffade mig mitt i prick. Smuts är alltså inget farligt utan bara lite felplacerat krafs :)
Jag behövde få ursäkta mig för att det känns så äckligt här hemma. Jag hinner verkligen inte städa längre. Eller så här är det på riktigt: jag varken hinner eller har lust.
Vet inte vad som hänt mig, jag har alltid varit så hysteriskt galen att jag alltid måste veta att jag kan slicka golvet utan att få i mig en massa äckligt. Men jag har liksom inte det behovet längre.
Jag är nästan på väg till att tycka att det skulle vara ok att ha en städerska (om jag hade haft råd). Innan hade jag vägrat något sånt, hur ska jag liksom kunna veta hur rent det är när jag inte gjort det själv... Men nu känner jag att det bara skulle varit jäkligt gött att slippa...

Nix Pladix

När jag är hemma på dagarna och pluggar blir jag ofta störd sisådär 2-3 gånger per dag av telefonförsäljare. Trots att samtalet kanske bara tar en halv minut för att förklara att jag inte är intresserad så dämpar det min fokusering på pluggandet rejält. Därför reggade jag mig på Nix häromdagen.

Har du reggat dig där?

Jag Är Också En Fryst Jordgubbe

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
( ) En locktång
(x) Designparfym
(x) Foundation över 200 kr
(x ) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
( ) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr
Summa = 10

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
(x) Använder foundation varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
(x) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
(x) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på gym (jag har iaf kort för det..)
( ) Klipper dig varannan/varje månad
Summa = 7

Du har...
(x) Tonat håret
(x) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen
Summa = 5
Totalt: 22

0-10 Den naturliga naturligaste tjejen.
10-15 Konstgjord behandlad blomma.
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö.
20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
25-30 Barbiedocka. Bara plast.

Hål Hål Hål Hål...

Naturligtvis hade jag ett hål, ett pytte, på ett sånt ställe så att det inte skulle kunna försvinna av sig själv. Eftersom jag den sista tiden verkligen har blivit hur bra som helst på att ta sprutor och blodprov så gjorde jag det igår.

1200:- fick jag betala för undersökning och lagning. På vägen hem gled jag förbi Åhlens och hittade en fabulous väska för 1200, snyft, fick nästan hicka av ångest. Hade jag tagit hand om mina tänder hade jag kunnat köpa väskan istället för ett tråkigt tandläkarbesök...

Tack För Viruset Älskling

Eftersom min älskade pojkvän smittade mig med virus - i datorn -  och det inte försvinner med antivisrus och diverse hokuspokus så ska jag nu formatera den. Den är såpass ny så jag har inget av värde i den som inte finns på andra ställen.

Igår klurade jag som sjutton på hur man skulle göra. Det är nämligen så att recoveryskivan finns på en partition på hårddisken. Snåljåparna brände inte ut den själva. Så nu fick jag ringa supporten och det visade sig att jag måste bränna ut den själv. Jaja, det är lugnt, but why liksom...

Så nu väntar jag på det. Vill använda datorn när jag pluggar och T´s dator som jag skriver på nu tycker jag har ett hårt och konstigt tangentbord... :) Nu plingade det till så nu får jag nog jobba lite med min dator. Tjipp!

Veckans To Do

♥ Måla stol 4, 5 och 6 vita
♥ Organisera foton
Ringa optikern och beställa tid för att få nya glasögon
♥ Plugga
Gå till tandläkaren
Titta på soffa
♥ Köpa Internet Security
♥ Köpa fars-dags-present
 

Begagnad kurslitteratur

Nu när kurserna tar slut och det är dags att köpa nya böcker eller bli av med gamla så måste jag tipsa om kurslitteratur.se som funkar hur bra som helst tycker jag!

Veckoplanering

När jag läste på Komvux så gjorde jag varje vecka ett studieschema där jag tog med jobb, plugg, träning och fri lek. Var faktiskt en ganska bra grej som jag inte riktigt fattar varför jag inte gör längre. Därför sitter jag nu och planerar upp min tid.
De sista veckorna har jag fullständigt förlitat mig på min kalender, för annars glömmer jag bara allt i all stress.
Resten av denna veckas planering ser ut följande...

Denna veckas mål: Läsa två artiklar, Ikea, jobba, träffa syster, tvätta

Fredag       9-12 Seminarium, 12-14 Lunch och promenad, 14-16 Tvätt och städning, 16-17.30 Studera, 18-22 Jobba
Lördag       10-13 Plugg, 13-15 Lunch, 15-21 Träffa syster
Söndag      10-16 Ikea, 16-21 Plugg

Fonder

Nu har jag lagt till lite fonder i mitt månadssparande. En Rysslandsfond och en Kinafond. Jämfört med priset tidigare i år så ligger de nu på halva priset. Som man säger på banken: Det är rea på börsen! (Tråkig humor i banken jag vet... :)

Men nu ska jag hålla tummarna för mina fonder. Många ekonomiska rådgivare tipsar just om att höja månadssparandet nu när det är så skakigt som det är. Det är det perfekta sättet att försiktigt försöka sig på lite vinst. Inte smart att lägga alla ägg i samma korg liksom som man säger...

Pensionsdags...


Alltså, hur mycket pengar får man när går i pension egentligen? Hur ska man kunna veta det nu? Varför ska jag tänka på sånt nu?

Inkomstpensionen (den blå) är baserat på hur mycket du tjänat under ditt arbetsliv och är den största delen av vad din pension kommer att bestå av. Oftast är det så, men naturligtvis, sparar du otroligt mycket kan ju det ändra sig vilken del som är störst. En annan mindre del av denna delen är din premiepension (den mörkblå), det är den du kan ändra på ppm.nu.

Tjänstepensionen (den gröna) är det din arbetsgivare batalat in för dig, ibland mindre, ibland mer, ibland inget alls. Har du jobbat på flera ställen så kan det hända att du har tjänstepensionspengar liggandes på flera kreditinstitut. Detta kan du se hos min pension.se. Tanken är att man så småningom ska kunna flytta dessa pengar till valfritt kreditinstitut så att man har de mer samlade och själv kan styra dem.

Den individuella pensionen (den gula) är den du själv sparar ihop. Alltså inget som någon annan gör för dig och därför viktigt att tänka på själv. Att spara 200:- i månaden ger en otroligt stor summa när pensionen väl kommer.
Det årliga sparandet är avdragsgillt i deklarationen upp till 12.000:- per år vilket betyder att om du sparar mer än 1000:- i månaden så får du skatta på de pengarna två gånger. En gång när du betalar skatt på din lön och sedan även en gång när du tar ut din pension.
seb.se kan du beräkna din pension om du är nyfiken.
Jag har valt att registrera mig på Twoship.com, de hjälper till gratis med att ge råd om hur, var och när du ska placera dina ppm-pengar. Mina ppm-pengar har endast sjunkit 7% i år jämfört med t.e.x Avanza.se och deras ppm-placering som sjunkit 20% i år och då är -20% ändå inte jättedåligt med tanke på dagens nedgångar.

Som Bara Vuxna Gör

Har precis lagt in en massa härliga räkningar för betalningar nu ;) Fast det är ganska skönt att slippa det på fredag istället nu när jag ändå hade en liten stund över.

Beställde lite från H&M också. Kunde inte låta bli, börjar bli så jäkla kallt nu och man har inte riktigt vant sig, eller när gör man det..., så jag föll pladask för två stickade tröjor, ett par vantar och ett mjukiskit!

+88 213 213 608

För en vecka sen eller så ringde min mobil en signal från numret +88 213 213 608. Ringde som tur var inte upp numret och igår googlade jag på det.
Det visade sig vara så att detta numret ringer folk en-två signaler och när man då ringer upp för att man missade samtalet så får man belala 25 euro per minut. De pengarna går förmodligen bara rakt ner i deras ficka... Tänkte bara dela av mig av min lilla erfarenhet...

Veckans To Do

♥ Måla stol 3, 4, 5 och 6 vita
♥ Organisera foton
Ringa optikern och beställa tid för att få nya glasögon
Skriva färdigt uppsatsen
Skriva opponering
Grundmåla färdigt vardagsrummet
Lägga på parkettpolish
Olja bänkskivor i köket
Måla byrån i hallen
Köpa smått och gott på Ikea
Formatera datorn

Livingroom x 2


Ja, då var det dags att bjuda på ytterligare ett litet mirakel som skett här i hemmet. Den äckelgula färgen är borta och är utbytt mot vit grundfärg. Men naturligtvis inte färdigt men en god vit på vägen.
Mamma som ligger hemma med ett opererat knä har inte varit här på länge och lär få en chock av allt som hänt. Eller hur mams?

You Are My SisterEn av de vackraste låtarna. Saknar min syster nåt fruktansvärt när jag hör den.
Systerkärlek är verkligen något speciellt att vårda.

Två SötnosarFinns det något sötare än en liten tolvåring med sin första kärlek...
Jag och Daisy sommaren 1992

Sovrummet är belamrat

Sovrummet är knökfullt med grejer nu, allt från vardagsrummet är här inne för idag har det målats där :) T och hans mamma har gjort det medans jag varit och pluggat. Underbart att slippa den hemska gula tapeten. Imorgon ska vi försöka hinna måla igen och förhoppningsvis räcker det, det är ju trots allt bara grundmålning denna gången med vanlig vit färg.

I veckan när det är färdigmålat ska vi försöka piffa upp parketten med parkettpolish och gå runt i en massa butiker och kolla på soffa. Efter målningen med det vita nu är det bara roliga saker kvar!

Så fort jag hittat min kamera i röran ska jag fota vardagsrummet. Ett helt annat rum!

Myskväll

Idag är jag nästan lite bakis. Sitter i sängen med datorn i knät och ska sätta igång och plugga. Igår gick vi till Linnéterassen. Mysigt som alltid att träffas och det fanns en massa att prata om. Speciellt med tre cider i kroppen  :)
Nej, nu det systemteoretiska perspektivet och Toyotamodellen!


Värdefulla Vän

Precis kommit hem från ett seminarium. Så nu ska jag sätta mig och plugga ett tag sedan ska jag träffa min älskade vän som är hemma i sverige några dagar från London. Jippie! Som jag har längtat...

Sista Chansen!


Glöm inte att söka till vårens kurser. Sista ansökningsdag idag! :)

Kabelrännor


Ja, vad är det för skillnad...?
Jo, jag har ju varit duktig och satt dit såna där kabelrännor tror jag det heter. Ska köpa plastfärg i samma färg som väggen om det finns och måla dem med så småningom också.

Bita I Det Suuura Äpplet

Nu ska jag ta mig i kragen och börja läsa. Kanske ska ta en dusch och så innan men sen är det ögonaböj djupdyk ner i boken! Och när jag läst ut den boken så finns det tre till att läsa...
Ikväll är det jobb som hägrar så det är ingen vila ingen ro, så det är bara att bita i det sura äpplet...

Pust... stackars mig...

Sovrum


I söndags satte vi upp en stor rislampa från Ikea ovanför sängen. Ser ut som ett stort moln, så rogivande verkligen. Att så lite kan göra så mycket. 50:- liksom.

Nu är det bara kvar att köpa plastfärg så att jag kan måla såna där skenor för kablarna till sänglamporna i samma färg som väggen. Jag stör mig rejält på de där sladdarna...

Och att fixa tyg till att sy ett överdrag till sängen av, jag kollar och kollar, men hittar inget som jag tycker om och som passar till väggen. Men det kommer.

Och så sängbord, det hittade vi fina på Boconcept tror jag det var. Funderar på att be pappa göra liknande fast i ett annat träslag. Så kan vi dessutom få exakt de måtten vi vill ha. Får se om han vill och har tid bara.

Gettin In The WaySkön tisdagsmusik att starta dagen med. Jag ska strax ta en dusch och sen iväg och fixa med våran gruppuppsats. Faan, är lite jobbigt att hela tiden ha grupparbete. Att behöva rätta sitt pluggande efter andras tandläkartider känns lite strange... :)

Ikväll är det som vanligt desperate hemma hos min vän A med blåbärsthé och skvaller!
Och ikväll har T lovat att gå och lägga sig samtidigt som mig. Får väl se om han klarar det, han är en nattuggla och jag är... hmm.. trött... :) Men han har lovat, bara för att det är så mysigt. ♥

Oh My God Vad Skönt!


Nu har jag sökt till vårens kurser! Alltid lika jobbigt, och alltid är jag lika sent ute. Sämst att göra det vid den här tidpunkten egentligen. Det går grymt långsamt...

Men nu jag alltså gjort det - Företagsekonomi C inriktning redovisning, Beskattningsrätt både I och II.

Om du har sökt till vårens kurser: Vad har du sökt?
Någon som vet när man söker till sommarens kurser? Jag och T tänkte läsa ihop över sommaren kanske. En konstkurs...

Veckans To Do

♥ Måla stol 3, 4, 5 och 6 vita
Ansöka till vårens kurser - onsdag är sista dagen!
♥ Fixa id-kort
♥ Organisera foton
Fixa baklampan på cykeln
♥ Köpa tyg till sängöverdrag
♥ Ringa optikern och beställa tid för att få nya glasögon
♥ Köpa tyg till stolsdynorna
♥ PLUGGA
♥ TRÄNA
♥ ÄTA BRA

Borr

Idag har vi som vanligt på söndagar pysslat med lägenheten. Vi har borrat upp en krok i taket i sovrummet och fixat med en ny lampa vi köpte i lördags. Satt upp skohyllor och nu håller T på med att sätta upp spotlights i köket.

Igår blev jag gudmor till lilla Lukas. En stolt sådan som lovade farbror prästen att läsa aftonbön med honom vaaarje kväll...

Nu ska vi borra vidare innan det blir försent!

Vad Gör Du?

Nu är jag vaken, har varit nere i tvättstugan med tvätt och ska börja städa här lite smått. Dagen kommer bli ganska späckad med diverse aktiviteter.
Det ska ätas bullar hemma hos mitt blivande gudbarn (jag och gudfar ska träna på att hålla honom utana att tappa honom ), tvättas som sagt, städas, köpas doppresent (what liksom...) och påbörja min affärsidé. Sen hade det ju varit bra om jag kunde plugga lite med men det tror jag att jag kan glömma... Ikväll/inatt är det Kulturnatta vilket betyder att jag och T hade tänkt att gå ut och vara lite kulturella.
Själva affärsidén har jag ju i huvudet. Det gäller ju bara att plita ner den på papper och få det att låta trovärdigt och bra :)

If You Can Dream It, You Can Do It

Nu är jag nyss hemkommen från en entreprenörsinspirationskväll för unga kvinnor med Venture Cup.
Så här taggad, sugen, inspirerad, glad, pirrig och förväntansfull var det längesedan jag var!
Jag vill bara köra igång nu trots att det känns jäkligt läskigt samtidigt. Men jag kör förmodligen igång väldigt snart. Jag ska vara med i Venture Cup´s tävling där det första delmomentet - min affärsidé - ska vara inne den 4 November. Så det är bara att sätta igång och plita ihop något.

If you can dream it, you can do it...

hanky panky


Har man världens sötaste pojkvän or what...
Idag är det ju ett år sedan jag slutade röka och idag var jag dessutom duktig och tog blodprov.

Så därför fick jag ett par hanky panky-trosor av T som jag strax ska hoppa i. Däremot gillar jag inte att använda nya underkläder utan att tvätta dem först (det är ofta mycket färg och sånt starkt kvar i...) så de åker nog bara på för en liten visning :)

Inga Synoviter Kan Palperas

Dagens: Randig stickad farfarströja från La Redoute, ljusa jeans och plåster

Idag är en ganska stor dag för lilla mig.
Jag har en fobi för sprutor, knivar, blod och sånt. Idag var jag på vårdcentralen där jag skulle behöva ta ett blodprov i armen. Normalt sett brukar alltid T få följa med, annars så fixar jag det inte.
Men idag tog jag taget över min rädsla, satte mig i stolen och sa gör det bara... Jag trodde inte riktigt mig själv när jag hörde orden komma ur min mun, och det var ömsom svårt att andas, ömsom väldigt lätt att andas, men det gick.
När sköterskan tagit färdigt provet sa hon att det inte hade blivit så mycket så hon skulle behöva ta ett till, men att det kunde vänta en vecka eller så.
Men då tänkte jag att det var lika bra att köra på. Så jag tog faktiskt två blodprov idag! :)
Innan jag gick så sjuksköterskan Nu har du varit riktigt tuff! My ass, tänkte jag, jag har varit gryym!

Apropå doktorer och så... Jag var där för att jag har problem med mina handleder och fick ta lite prover och ska även röntgas. På remissen står det inga synoviter kan palperas... Haha, det är nog inte meningen att patienter ska fatta...

Parantes:
synovi´t = inflammation i ledhinna (synovialmembran)
Palpation = Medicinsk diagnosteknik som innebär att den undersökande, till exempel en läkare eller en sjukgymnast, känner med händerna och fingrarna för att upptäcka sjukliga förändringar


Med andra ord har inte läkaren genom att klämma och känna på mig lyckats känna om jag har någon inflammation i ledninnorna. :)

Warwick Avenue


Need U Bad

Du måste bara lyssna på den här låten!

Kan man ha det tråkigt

nej, tror inte det. Nu ska jag på Core!

En Massa Dermalogica


Var hemma hos syster idag och fick med mig en massa prover på olika krämer hem. Hon har en kompis som säljer och jag och en kompis hade bett om lite prover. Med så här många krämer måste man nästan ha framme anteckningsblocket så man håller koll på vad det var som kändes bra egentligen. Seriöst :)

Veckans To Do

Köpa doppresent till mitt blivande gudbarn Lukas
♥ Måla stol 2, 3, 4, 5 och 6 vita
Ringa studievägledaren
♥ Ansöka till vårens kurser
♥ Fixa id-kort
♥ Organisera foton
♥ Fixa baklampan på cykeln
♥ Köpa tyg till sängöverdrag
Köpa kruka till papyrus
♥ Ringa optikern och beställa tid för att få nya glasögon
♥ Köpa tyg till stolsdynorna
♥ PLUGGA
♥ TRÄNA
♥ ÄTA BRA

Nördsmurfen


Glömde att visa min nya kompis som står på mitt skrivbord för att inspirera mig till att
studera. Han ser ju riktigt präktig ut alltså. Han vet bäst liksom. Bra förebild :)

Solstrålande Dag

Nu - bättre sent än aldrig ska jag nu sätta mig och läsa. Men det är en typ skönlitterär bok, så det är helt ok.

Idag har det varit en sån där fin höstdag, så då kan man verkligen inte sitta inne och plugga. Så jag och en kompis och hennes två barn (en 2-åring och en 3-månaders) promenerade in till stan, åt sushi och efteråt åt vi varsin kula med Lejonet & Björnens Italienska Choklad (vet att jag fuskade men vad faan... E så jävla gott...).

Nu är jag alltså hemma, ska äta en clementin och så ska jag bege mig in i böckernas underbara förtrollade värld :)

Och

... på onsdag så är det exakt ett år sedan jag slutade röka! Nåt av det bästa jag gjort i hela mitt liv! :) Nästan värt att börja röka bara för att få göra den underbara saken att få sluta med det. Hehehehe...

Bara En Uppdatering

Jag är nu inne på femte Socker -och Cola Light-fria dagen! Är sugen men inget farligt. I kväll ska jag och T ta och göra en fruktsallad med lite nötter och solrosfrön i för att festa till det med istället. Mums!

Hej Tjolahopp!

Hej Tjolahopp!

Nu är jag hemma hos mamma. Hon sover nu så jag passar på att blogga lite. Den här helgen har verkligen gått fort. Igår åkte jag och T och storhandlade åt oss själva och åt mamma och sen körde han mig direkt till jobbet. Där slutade jag 23.15 och då gick jag raka vägen till sängen/bäddsoffan här hos mamma.

Idag ska jag få åka hem :) Nej, men ärligt så har vi det ganska mysigt här, mamma och jag, men jag är en liten fjant så jag längtar efter min T...
Jag har fått en to-do-lista av mamma som ska vara klar innan jag åker hem. Den innefattar bland annat att gå upp på vinden med lite grejer, plocka ut allt från hallen för imorgon kommer det en golvläggare och att dammsuga. Sen ska jag naturligtvis diska och laga mat också. Det där med att laga mat ska bli intressant. Eller kanske inte, det blir rätten det alltid blir när jag ska laga mat - Korvstroganoff!

Naglarna är förresten borta nu, fy faan vad jobbigt det är, naglarna är jätteömma och tunna. Men men, de växer ut...

Godmorgon!

Jag sitter här och har precis ätit frukost, T var tvungen att nästan tvinga upp mig för att jag överhuvudtaget skulle ta tag i dagen. Vet inte vad det är, men jag kan sova hur mycket som helst. Är som värsta tonåringen ju...

Nu ska jag iallafall (när jag är klar) iväg och ta bort mina naglar. De bara spricker hela tiden. Är så jäkla trött på det. Jag tror jag sitter och knapprar på datorn för mycket. Så nu blir det alltså mina egna naglar istället.

Sen är det föreläsning i två timmar. Sen hem igen. Packa för helgen. Sen iväg och jobba och sen hem till mamma. Pust alltså... Nej, men det blir säkert mysigt. Fördelen är att jag kan hinna plugga en hel del. Hoppas jag... :)

Drömde att jag drack cola light inatt och när jag hade druckit upp så kom jag på att jag inte skulle dricka mer cola light och fick jätteångest över det. Men så var det en dröm! :)

Won´t disappear


Huvudvärken vill bara inte försvinna och min eftermiddag har gått åt till att sova innan T kom hem och gjorde lite kycklingsallad. Ihopkrupen med mjukisar på i sängen under täcket försökte jag att plugga men ögonen bara slöt sig och när T kom hem fattade jag inte vad det var som hände...

Men nu känner jag mig lite piggare och ska försöka göra nåt vettigt, typ läsa i min spännande kurslitteratur... En riktigt rolig kurslitteratur vi har denna kursen är faktiskt Historien om Ikea. Den har jag faktiskt tänkt att läsa innan, men det har aldrig blivit av. Men nu har jag inte så mycket val :) Det ska bli kul!

Fy Fanken

Dag två av min Operation bättre hälsa har nu tagit fart och jag måste säga att min huvudvärk är faan hemsk och ett illamående som heter duga har även infunnit sig och hållt i sig sedan igår kväll. Vad det är i Cola Light vill jag inte veta, för jag antar att den här killer-huvudvärken kommer från det...

På vägen hem från skolan köppte jag vindruvor och clementiner. Tänkte att frukt och c-vitamin är säkert bra mot huvudvärken. Nej, nu ska jag faktiskt sätta på mig mjukisar och krypa ner under täcket med den nya kurslitteraturen. Himlans mysigt... ;)

Sovrum x 4


Sovrummet har nästan varit min grej att hålla på och pula med. Nu ser det ut som på sista bilden men det är fortfarande saker som är kvar att greja med. Sängen ska få ett överdrag, sängbord, och en kabelränna eller vad det heter till kabeln från de små små sänglamporna som syns på bilden.

Det ser ju inte ut som att det har hänt så värst mycket. Egentligen saknas det ju en bild. Den första när väggen var vit också. Allt tar så mycket längre tid än man tror... Bara för spegeln att torka har det ju tagit en vecka typ. Men det är kul, riktigt kul.

Nyaste Nykomlingen


Den här coola väskan kom svärmor hem till oss med häromdagen. Hon har haft den hemma länge och jag har sett den och tyckt den var så fin. Det har hon vetat och i söndags kom hon hit med den till mig. Hon ansåg att den inte fanns plats hemma hos henne och att jag älskar den mer :) Sötare svärmor får man nästan leta efter! :)
Så nu vill jag resa bort! Kanske bara en weekend så jag får använda min nya baggie...

Inatt och Idag

Jag är för rolig... Somnade kl 23 igår och vaknade kl 12 idag. Sömn på 13 timmar typ... Jaja

Idag ska jag pyssla här hemma. Ska fixa grinden åt lilla Victor, påbörja målandet av en stol, plocka iordning, städa badrummet, ta en höstpromenad, skriva brev och lite annat smått och gott.

Inatt drömde jag en hemsk mardröm, vaknade av att jag grät fast utan tårar. Var tvungen att krypa långt långt in under T´s täcke för att det ens skulle kännas en gnutta bättre.
Drömde att han inte älskade mig längre, att han helt plötsligt hade träffat en annan som han påstod sig älska. Jag försökte förklara för honom att det ju är han och jag men han bara viftade bort mig. Jag grät och grät och kände den där hopplösheten i mig. Att vad jag än gör spelar ingen roll. Han älskar mig inte ändå.
Usch vad hemskt det var, och jag känner fortfarande den där lilla taggen i mig trots att jag vet att det var en dröm.

RSS 2.0