Long Time No See

Det var vääldigt längesen jag skrev här. Har inte haft varken lust eller tid eller nåt att ens skriva. Den sista tiden har lägenheten fått mycket tid, men det känns knappt som att det händer nåt här. Och två jäkla prov som alla på jobbet måste göra. Det är finansinspektionen som har bestämt att alla som jobbar på bank måste genomgå en certifiering vilket avslutas i två ganska så svåra prov. Jag gjorde båda igår, men klarade inget av dem. Men jag hade inte lagt speciellt mycket tid på det plus att de är svåra.

Idag ska jag och T´s mamma åka till Borås och hämta tapeter som förmodligen ska inkomma, annars så blir det inga tapeter innan jul. Jag är riktigt besviken över det isåfall. Men det är ingen idé att ta ut sorgen i förskott.

Nu ska jag ta en promenad in till stan, köpa scartkabel och gå hem till svärmor för att så småningom bege oss mot Borås. Borås är ju ett tygmekka så vi ska passa på att kolla lite. Har ju letat hela hösten efter tyg till sängen, men jag tror att det kommer att sluta med vitt tyg nu iallafall.

Återkommer

Håll tassarna

Om en halvtimme drar jag iväg mot Venture Cup´s prisutdelning med min kavaljer T... :)

Igår Kväll

Igår åkte jag och papi och köpte tv:n som jag och T har spanat på. Passade på att köpa Xbox Lips också. Ska bli fantastiskt kul att spela det när allt kommer igång!
I helgen ska vi försöka borra upp båda tvapparaterna så snart kan jag ligga i sängen och glo på tv innan jag somnar! :)

Ibland blir man kanske lite tårögd

Jag tittar aldrig på melodifestivalen, lyssnar aldrig på Mix Megapol. Gillar få sånger på svenska och alla mina cd-skivor talar emot Sonja Aldén och hennes låtar.
Men Du får inte ryckte med mig. Inte musikaliskt utan textmässigt. Tänk bort musiken och bara lyssna på en väldigt stark och medryckande text...

Du får inte knacka på min dörr om du inte är beredd och komma in
Du får inte göra om mitt namn och börja kalla mig för din
Du får inte vandra på min väg utan att visa mig ditt mål
och inte stjäla av min godhet för att fylla upp ditt hål
Och du får inte riva mina murar som jag omsorgsfullt har byggt
om du inte skyddar mina drömmar så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm när jag vill va' din verklighet
Du får inte säga att du hoppas om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver för att förstå vad det är du vill
du får be en bön att tiden du behöver räcker till
Och du får samla dina tankar så att två själar kan få ro
och så att allting som vi lovade oss själva kan få gro

Och du får inte andas på min panna inte få mig falla mer
om du inte sen kan stå för all den oreda du ger
Och du får inte röra vid mitt hjärta som om allt var uppenbart
när jag önskar inget hellre, än att du gör allt emot mig snart


TrolleriTrollera


T hade varit så duktig häromnatten att han  hade fotat vardagsrummet och lagt in olika tapeter vi hade fastnat för i Photoshop och med en gång så blev valet väldigt enkelt. Vi valde tapet 2247 i kollektionen Nature av Decor Maison.

Den översta bilden är rummet som det är på riktigt, man kan till och med se min provmålning där på väggen. Stöket i hallen, dammsugaren, ja lite allt möjligt...
På nedre bilden är det inte så mycket bortredigerat förutom lite av stegen. Annars så är det tv-möbeln Kansas som är tillagd som vi tittat på hos Mio som vi nog slår till på, och tv:n då såklart, en Samsung 40".

Så jag gick förbi Engelska Tapetmagasinet idag och lånade med mig katalogen hem för att se så att alla färgerna stämmer med vad vi trott. Gör de det så blir det nog denna tapeten. Vem vet, det kanske blir tapetsering redan i helgen då också... :)

Vad tycker du?

Den Tredje December TvåTusenFem

 


Idag är det exakt tre år sedan jag och T bestämde oss för att det är vi två och inget annat som gäller.
Det var idag exakt tre år sedan jag kände hur det brände i hjärtat av kärlek till honom.
Och jag är så lycklig att det fortfarande är så.
Pusssss!

Godmorgon

nu sitter jag framför datorn, äter min frukost bestående av havreknäcke med kalkon och ett glas blåbärssoppa. Jag är annars en riktig frukostmänniska men det är dags att handla så det fanns inte så mycket att knapra på här hemma.

Tänkte bege mig bort mot gymmet för att bara promenera lite på bandet. Kan vara skönt efter förkylningen som nästan är borta nu.

Igår var jag och solade som jag inte har gjort sedan i våras, jag kände bara att jag ville få lite färg för att känna mig piggare. Vad händer inte när jag solat färdigt? Jo, för andra gången i mitt liv så fastnar solariet så jag får kräla mig ur det... Tur att man inte har cellskräck...

Min Egen Adventsljusstake
Här är en bild på min egengjorda adventsljusstake.
Grönmossa, fat från Ikea, julgranskulor från Grönbergs Interiör och såna där silvriga sockerkulor som man har på tårtor och bakverk. Ljusen sitter fast i speciella ljusstakar med en spets som man kan sticka ner i jorden. Under mossan har jag lagt sånt där krispigt som man gamla tanter använder när de gör arrangemang med blommor (kanske inte bara tanter...). 

RSS 2.0