Slå Mig Inte Snälla

Dagen har gått och tentan är förbi. Får väl hoppas att det inte blir nån omtenta bara, men det är i så fall ganska ok. Det är en ganska så rolig kurs - Strategisk Marknadsplanering.

Efter tentan åkte jag till mamma och hennes nyopererade knä. Usch vad ont hon har. Tycker synd om henne. När jag åkte var hon pigg igen, men då var hon å andra sidan fullproppad med morfin... Stackare. Att ett knä kan göra så förbannat ont alltså, men de har ju i och för sig sågat i benet och borrat fast skruvar och satt fast nån plastgrej och så.

Nu har jag som nog halva svenska folket kollat på Desperate Housewives. Måste nog - slå mig inte nu - men måste nog såga det lite. Det blir lite sämre och sämre...
Den där äckliga lilla Kayla alltså, usch, och Edie och katten, katten var nog läskigast! Såg ni ögonen...

Imorgon är en ledig dag mellan två kurser så då ska jag vara hemma här och plocka i ordning lite, så smånigom ska vi ju måla om här och då kan det vara skönt om det är ordning i kartongerna. Träna core på dagen ska jag med. Ska vara riktigt duktig.

Sen så är det en ganska så stor dag imorgon med... Imorgon ska jag dra ut mina taggar! Lika bra att bara göra det, ingen idé att vänta.

Veckans To Do


Nya för denna vecka...
Skriva en bra tenta imorgon
♥ Fixa nytt id-kort på passexpeditionen (nej, har inget körkort...)
Köpa present / blommor till pappa
Skriva brev till mormor
Köpa skruv och plugg och sätta upp en hylla
Måla stol 1/8 vit
Hälsa på mamma på sjukhuset som har opererats idag
♥ Organisera digitala foton, lägga i mappar och bränna ut på cd
♥ Fixa baklampan på cykeln. Hög tid för det nu i höstmörkret!

Från förra veckan...
♥ Köpa tyg till sängöverdrag
♥ Köpa kruka till papyrus
♥ Ringa optikern och beställa tid för att få nya glasögon

Stående...
♥ Plugga
♥ Träna
♥ Äta bra

Ibland Får Man Höra Kloka Ord

Ibland får man höra såna där fina saker. Då skulle man vilja ha ett litet anteckningsblock med sig så man kan skriva ner det så man inte glömmer. Fast om man tvingar sig att komma ihåg så går det kanske djupare in.
Idag på yogan fick jag höra några såna där fina ord. Jag ska försöka citera henne så ni också får ta del av de kloka orden...

Ta till dig din omgivning och älska den som den är nu

Det är så lätt i vardagen med all stress att hinna med allt att man glömmer att se livet nu. Iallafall jag, jag har en förmåga att blicka in i framtiden och tänka att då - då ska jag sätta mig ner och njuta. Då när jag har fixat det där och gjort det där.
Varför inte njuta under tiden, för det är klart att man kanske vill fixa och dona med saker och ting. Men varför skulle man inte kunna njuta medans man gör det?
Jag ger mig iallafall inte tiden eller kanske är det att jag inte ger mig själv rätten att få njuta. Precis som om grejer skulle gå snabbare att göra om jag inte njuter... Knäpp man är ibland alltså.

Känner du igen dig eller är jag helt ensam om detta?
Jag ska iallafall från och med nu försöka ta till mig min omgivning och älska den som den är nu. Precis som den är nu.

En Tagg

Måndag förmiddag och jag sitter och klurar på mina taggar. Ja, alla har väl saker de gör som sitter som en liten tagg i bröstet. Eller? Kaffe, the, godis, cigaretter, snus, alkohol, choklad, chips...
Mina taggar är tre stycken och nu känner jag verkligen att det är sluttaggat. De borrar sig verkligen in och det är en så onödig smärta eller vad man ska kalla det.


♦ Jag dricker cola light, och dricker jag det inte så får jag världens spränghuvudvärk som inte ens går bort med Alvedon. Men den huvudvärken har jag kanske bara i två-tre dagar så egentligen är det bara att stå ut.

♦ Jag äter way too much godis. Varje dag snackar vi om då, och nu har jag kommit till den punkten att jag nästan måste ha för att känna mig pigg. Jag räknar med att det tar en vecka sedan är allt socker ur mitt system :)

♦ Jag tränar alldeles för lite. Jag känner mig upsvullen och fylld med vatten, det surrar liksom i fötterna. Det är ju delvis för att jag samlat på mig vatten för att jag bland annat dricker för lite vatten. Men också psykologiskt tror jag. Tränar man känner man sig fastare, och man blir fastare, och man mår bättre.



Vad ska jag då göra åt detta?
Svaret är ju ganska enkelt... Jag ska...

Sluta dricka cola light, det tar mig bara ett par dagar sedan är huvudvärken och en tagg borta. Dessutom lämnar det utrymme för lite vatten också... :)

Sluta äta godis och annat sött. Det tar ca en vecka sedan är den taggen med borta. Till min hjälp finns Mullbärsthe som tydligen ska vara bra emot sötsug.

♥ Börja träna regelbundet, automatiskt kommer då även grejen med att dricka vatten in bilden också. 

Hur svårt kan detta vara då egentligen? Inte speciellt känner jag nu, men jag vet att jag är en person med dålig självdisciplin. Jag ska verkligen fixa detta, det är ju tre taggar som är jävligt irriterande så varför fortsätta...?

Har du någon tagg?

Min Egna Hörna


Här är min egen lilla hörna i sovrummet som är tänkt enbart till plugg. Ingen dator, inget msn, ingen T och helst ingen telefon heller. Trivs riktigt bra här faktiskt :) På ena sidan är ju väggen som jag målade för nån månad sedan och på andra sidan är våra garderober. Så det är liksom en självklar liten plats där för mig.

Vi ska sätta upp en till hylla nån dag i veckan, och så ska jag måla stolen vit. Så även här är det under konstruktion. Precis som i resten av lägenheten...

Nu vet ni, om ni söker mig, finns jag här. Eller, hmmm, borde jag finnas här...

På Order

På min msn står det nu På order av Isabell pluggas det nu för fulla muggar... Vilket delvis är sant. Hon summerade pluggandet... Om du inte pluggar nu blir det omtenta och då kan du inte ha lika många mysiga fikastunder med mig i Haga... Så nu har jag gjort mig hemmastadd i min lilla plugghörna i sovrummet.

I ugnen står det laxfjärilar med citronpeppar och puttrar. På spisen potatis och Haricoverts och på diskbänken hackas det strax upp sallad av mr T.

Kvällen kanske kan bli ganska bra iallafall. För här hemma har vi det ganska trist ikväll. Jag pluggar och T har satt igång med sin Operation nollställning. Det innebär att nollställa alla projekt som bara har samlats på hög. Bra initiativ där måste jag säga!

Vad gör du? Säkert något roligare än oss?

Vad Det Var I Påsarna...


Goodmorning!
Ja, en stund kan vara en kvart eller ett dygn. Strax kan vara nu eller sen... :)
Men men... efter skolan iförrgår skulle jag möta T för att äta lunch, så medans jag väntade på det strosade jag in på Fanny Michel. Där hittade jag tofflorna från Friis Company som jag tänkte köpa för ett tag sedan på Nelly tror jag det var, men de var slut. Men på Fanny Michel stod de alltså rakt framför mig i min storlek :)

Efter lunchen på Sun Sushi (första rikiga sushin ever för mig...) promenerad jag uppåt längs avenyn och Musikhögskolan där jag skulle möta syster. Vad ser jag inte i skylten hos Yoko Yap... Jo, skorna jag kikat lite försiktigt efter den sista månaden! Ett par Pocahontasskor från Vagabond - som sedan min copycat till syster var tvungen att också köpa...

Jag och Kackerlackan

Igår var det kul att träffa syster yster. Dock blev det inte Bokmässan allt för lång tid. Båda var trötta och helt snurriga av allt stim inne på Bokmässan. Det är ju folk, montrar och ja - böcker överallt.

Men - vi stannade till på Universeums monter - vad de gjorde på Bokmässan förblir ett mysterium men... - de visade kackerlackor och andra söta varelser där. Jag fick hålla en kackerlacka! Typ 5 cm lång var den. En helt vanlig skalbagge måste jag säga... Faktiskt...

Kom hem med två fina påsar också... Eller rättare sagt med fint innehåll. Ska visa strax!

Lite Av Allt Lite Av Inget

Blev ganska mycket läst iallafall. För att vara mig :) Men som vanligt när man pluggar så finns det alltid mer att läsa...

Imorgon är det muntlig och skriftlig redovisning av projektarbetet så nu är det strax bums i säng för att få lite visdomssömn.
Sen ska jag träffa syster yster och gå på Bok-och Biblioteksmässan. Mys. Klockan 18-22 ska jag jobba en sväng.
Så imorgon blir det en dag med lite av varje skulle man nog kunna säga utan att överdriva.

Tjipp!

Intelligent Väckande Tragiskt


Har setts många gånger av många.
Men kan inte ses nog många gånger.
Intelligent väckande tragiskt.

Nu Kickar Vi Igång Det Här Tycker Jag


Jag är den sämsta på självdisciplin. Men nu ska jag bege mig mot köket, göra en grekiskinspirerad sallad och sedan sätta mig och plöja igenom kurslitteratur.

Har myst till det i grå munktröja med hög krage, svarta tights och en urtvättad I ♥ NY-t-shirt som jag fick av syster från New York för många herrans år sen...

Nån mer än jag som hatar kurslitteratur på engelska...? :)

Tentaångest


Jag hade börjat ana att min tentaångest nu efter 1,5 år på universitet hade gett med sig. Att efter så lång tid visste man vad det handlar om, hur man ska plugga och vad ens svagheter och styrkor är.
Men igår kväll kom svaret: Nej!
T frågade om jag var stressad för jag var så himla ofokuserad och inatt har jag sovit skitdåligt för att jag ligger och oroar mig.
Så nu ska jag ta mig till gymmet och ta en snabbpromenad på en timme eller så på bandet så kroppen kommer igång och slappnar av.

Veckans To Do

Nya för denna vecka...

♥ Kolla runt efter nån bra möbellagare (en fåtölj som är fallfärdig behöver omvårdnad NU)
♥ Ringa optikern för att fixa nya brills


Från förra veckan...

♥ Köpa tyg till sängöverdrag
♥ Köpa kruka till papyrus
Beställa tandläkartid
♥ Fundera på och rita upp sängbord


Stående...

♥ Plugga
♥ Träna
♥ Äta bra


Underbara Morgon

Jag och T har haft en underbar start på dagen! Vi gick upp, cyklade iväg till Det Franska Bageriet, köpte en massa bröd, cyklade till Ica och köpte god frukost och så cyklade vi hem, gjorde en stor frukost och kröp ner i sängen och åt frukost samtidigt som vi kollade på 27 dresses (som för övrigt är riktigt kass...). Såna morgnar borde man ha oftare! :)

Nu ska vi strax cykla hem till mamma T och låna bilen och åka till Ikea, loppis och Bauhaus.

Som Tuggummi

Idag är en sån där segdag. Har du också såna?
När det känns som huvudet väger 5 kg, benen är fyllda med kladdigt tuggummi och håret känns smutsigt och konstigt...

Men jag ska försöka vända på det, ska duscha nu, sminka mig, ta en promenad med Aina och lämna lite grejer som stått i hallen länge nu för att det ska iväg. Irriterar mig på mig själv när jag inte gör saker, kliver över istället för att ta tag i det.

I eftermiddag ska jag på fotvård och sen ska jag jobba. I helgen jobbar jag inget och det ska bli riktigt skönt. Vi behöver få mysa lite. Vi har försökt kolla på 27 dresses 3 kvällar i rad nu, men antingen har inte T haft tid eller så har jag varit så trött så ögonen har gått i kors. Kan inte lova att jag orkar kolla ikväll när jag kommer hem, jag skulle tippa på att jag kommer hem vid 00-tiden.

Men kanske imorgon - varför inte ligga kvar i sängen, äta frukost där och ligga och kolla på film? Det låter ju faktiskt hur mysigt som helst... Det ska jag föreslå till min prins!

Vad gör du?

I´ve Never Seen



Hans röst... jag dööör...

Klurar och Klurar

Sitter och funderar på min affärsplan, mina budgetar, marknadsplan. Hm... jag klurar och klurar. Det här ska bli bra! :)

Le Mirrrror

Nu ska jag dessutom fortsätta måla spegeln som än så länge bara är i delar. Hahaha, när papi gör grejer så är det värsta La Ikea-Stajl! :)

Ett Litet Steg Närmare I Rätt Riktning

När jag öppnade mailinboxen så fann jag ett mail med denna text:

Domännamnet ---------.se är nu registrerat och i er ägo.

Tjohoo! Ett steg närmare min än så länge hemliga plan! :) Fanns med på veckans to-do-lista också så nu är det bara att stryka!

Vad Har Han I Kikarn...


Nu har jag målat ena sidan av spegeln, den andra sidan ligger mot golvet... Imorgon blir det ett till lager och på fredag första lagret på andra sidan. Med mina uträkningar bör alltså spegeln vara klar att skruva ihop på söndag kväll.

Nä, nu ska vi krypa ner i sängen med alla femtielva kuddarna och kolla på 27 dresses. T lät mig välja film helt själv. Undra vad han har i kikarn... :)

Vad gör du?

Vad Katten...

Nu har jag typ ägnat hela dagen åt projektarbetet och tog mig nu en funderare. Vad har jag åstadkommit idag...?
Jag vet inte, förutom att jag beställde tid för fotvård hos Scholl, fixade naglarna och köpte en pärm efter skolan.

Det ringde nyss från Radiotjänst. De undrade vem de skule skriva tv:n i hushållet på.

- Ingen, sa jag, vi har ingen tv.
- När ska ni skaffa en då?
- Det vet jag inte, vi har så mycket vi vill ha innan det blir en tv.
- Du vet väl att vi har skärpt kontroll nu?
- Nej det visst jag inte
- Då kommer vi till dig
- Ja gör ni det, men jag har ingen tv
- Då kommer vi!
- Klick...

Vad faan är det för skrämseltaktik de kör med? Hade de sänkt avgiften för studenter hade de fått in betydligt mycket mer pengar! Kan jag lova. Inte för att jag har nån tv men... :)

Vad? Vilken? Hur?

Hittade en sån där "utmaning" och eftersom jag har så förbannat mycket att plugga, städa och annat så måste jag ju liksom göra sånt här... Så håll tillgodo och känn dig utmanad!


Vilken mat äter du ofta?  
Kycklingkorvstroganoff med ris

När du är på kalas är du den där personen som sitter eller hjälper du till?  
Hmmm, pinsamt, men jag är ju verkligen den ohusliga typen så jag hjälper kanske till med att duka och så... Känner mig verkligen malplacerad när jag är i köket...

Var sitter du helst och bloggar?  
Vid datorn :)

Köper du ofta Triss?  
Jag och T köper nog en i månaden, men under våra tre år så har vi endast vunnit 50:- två gånger och en av de lotterna var en present, så jag vet faktiskt inte varför vi fortsätter. Men eftersom vi aldrig vinner så borde ju våran vinstlott komma iof sig...

Vilken stad eller vilket land har varit ditt bästa semesterminne?  
Prag med min vän Lovisa för snart tio år sedan och Turkiet nu sist med T för att det verkligen var något vi behövde, vi hade det underbarast. Hade nog inte med Turkiet att göra iof sig men...

Vilken TV-kanal tittar du mest på?  
Nu tittar jag inte på tv, vi har inte kopplat in den än, men jag längtar som sjutton efter att koppla in den och slänga sig i en underbart stor mysig soffa!

Klädbutik  
H&M, Monki, Design Only, hmm vad svårt, det blir nog mycket H&M

Inredningsbutik  
Designtorget, Ikea, Mio, Engelska Tapetmagasinet, Bolia, Svenska Hem...

Godis  
Häxvrål, salt, peacemärken

Stad  
Göteborg, Paris, London, Köpenhamn

Dryck  
Pinsamt, men min stora last är ju Cola Light, men annars är det helt klart Friggs röda blåbärsthé

Musik  
Så olika, Sigur Rós är en ny favvis, men sen är jag ju en som diggar dancehall, ragga, reggae, r´n´b, soul, ja mycket...

TV-serie  
Desperate Housewives

Träning  
Pilates, Yoga, Powerwalks, Core

Bakverk   
Nja, kan väl slinka ner, men inte en överdriven favorit

Kaffe  
Nej usch! Thé, rött thé är enda vuxendrickan jag gillar! Förutom vin förstås...

Veckans To Do

Vissa saker fuskades det med förra veckan så de hänger med till denna veckan...
♥ Köpa tyg till sängöverdrag
Köpa webutrymme
♥ Köpa kruka till Papyrusen
Köpa skrivbord på Ikea

Och så tillkommer det alltid nya to-do-grejer...
♥ Plocka svamp med svärmor
Sätta ihop och måla spegeln
♥Fundera på hur sängborden ska se ut
Fixa naglarna

Sedan finns det ju saker som är en stående to-do varje vecka...
♥ Plugga
♥ Träna

Världens Sötaste


Våran lilla sambo Victor var lite deppig sedan han fick flytta hit. Han trivdes väldigt bra hemma hos min mamma... :)
Hursomhelt satt han mest i sin kattlåda (en sån man transporterar i) men den var så himla ful så vi ville hitta något som kunde vara framme.
I lördags när vi var på Ikea hittade T denna korg (som bland annat min vän Isabell har, fast hon har frukt i den) som Victor har hö i. Han älskar att sitta i den och spana. :) Hur bra köp som helst! Hihi...

Så söt!

Dessutom matchar han vädigt bra ihop med korgen och den svarta väggen...

080914


Igår var jag ju ute och red. Lika underbart roligt som alltid! Varje gång tänker jag... Varför gör jag inte detta oftare?? Men så kommer träningsvärken och så är man inte lika på längre. Hahaha :)

När jag kom hem mådde jag så illa så jag la mig i sängen och sov i 2,5 timme. Men det behövdes tydligen. Sen vaknade jag, duschade och åkte in till svärmor och åt middag.

Hade på mig min kortärmade myströja från Monki som jag fick av T i våras.


Lördag Kväll

Idag har jag och T haft finbesök här. Min kompis och hennes snart-10-åriga dotter har varit här och ätit, spelat Xbox och snackat foto, inredning och strunt. Mysigt att träffa henne. När vi var 16 var vi som Piff och Puff, men så mycket händer när man blir vuxen och ibland är det svårt att hålla kontakten så som man önskar. Men vi försöker fortfarande ses så ofta vi kan...

Idag har jag jobbat fyra timmar, kan kännas lite onödigt, men samtidigt ganska skönt faktiskt. På en lördag är det ju dubbelt betalt så då känns det helt ok.
T hämtade mig efter jobbet och så åkte vi till Ikea. Köpte hyllor till köket, glas, äggkoppar, galgar, servetter, underlägg och sånt.

Nu är T ute och dricker öl med några kompisar, jag ska strax gå och lägga mig, jag ska ut på uteritt imorgon med jobbet. Klockan 09.00 ska jag infinna mig på andra sidan stan iförd ridkläder. Usch, jag hatar verkligen att åka spårvagn med ridkläder...

Inte Så Lämpligt Liksom


Inte bra det här med att åka hem mellan skola och jobb... Var så frusen så jag satte på mig myssockar. Nu vill jag liksom inte hoppa ur dem. Vilket jag måste. Kan inte komma till banken med illgula Hello Kitty-strumpor... :)

Vad ska du göra för trevligt ikväll?

Halledudanedå

Gud, vad fräsch man känner sig efter lite fysisk aktivitet! Nja, jag måste faktiskt försvara mig med att jag cyklar till och från skolan varje dag, jag tar inte spårvagnen, men ändå... Efter yogan gick jag och solade. Vilken skillnad det blir. Jag blev varken smalare eller muskligare eller speciellt mycket brunare av mina aktiviteter men det är själva känslan!

När jag hade varit hemma ett tag så plingade det på dörren och det var papi som kom på besök. Han mätte lite dörrar, snackade lite och smakade på mitt nya kaktus och apelsinthé.

Jag älskar besök! Blir ännu mysigare sen när vi har soffa och sånt så man kan sitta lite mjukt med. Men papi nöjde sig med våra pinnstolar. Han är bra min papi! :)

Jag Är En Liten Yogi...


Bokade ett pass yoga nyss.
Det var verkligen längesen jag yogade och verkligen längesen jag tränade överhuvudtaget. Synd att låta min fina yogamattväska från Casall bara stå och samla damm ju...

Vad ska du göra idag?

Det Sa Liksom Bara Klipp


På vägen hem från skolan fick jag en idé. Att jag skulle kolla om min frisör hade en tid ledig på studs. För jag ville klippa lugg. Det visade sig att hon hade gått på mammaledighet, men en annan frisör fanns ledig...
Så lugg det blev! Nu gäller det bara att få den att fatta att den ska ligga rakt ner och att den inte ska dela sig... :)

Bara Poff...


Ja, jag vet att jag borde plugga, men jag kan inte låta bli att tänka. Utanför fönstret regnar det faktiskt inte för tillfället men det är så förbaskat kallt. Tänk att sommaren bara försvann sådär poff... Hann knappt reagera. Det var ju inte alls längesedan man gick omkring och pratade om vad man skulle göra på Midsommar.
Och ska jag berätta en riktigt pinsam grej...?
Jag har inte badat i Sverige iår... När det var varmt så antingen jobbade jag eller så gjorde jag något annat. När jag väl var ute vid havet så kände jag på mig att det var svinkallt i vattnet... Men det är en hemlis, för det är faktiskt riktigt pinsamt... :)

Dagen Då Jag Fryser


Nu är jag hemma, har bytt om till min mullvadsbruna sammetsdress och är på G. Ska äta lite korvstroganoff som T gjorde igår och sen ska jag sätta igång att skriva rent intervjumaterialet. Vet inte om vi fick ut så mycket av intervjun men det är ju bara att komplettera med telefonsamtal eller mail isåfall.
Innan vi hittade busshållplatsen så irrade vi runt och letade i duggregnet så mina tår är genomfrusna eftersom jag fick den smarta idén om att jag skulle ha ballerinaskor imorse... :) Så nu sitter jag i de mysigaste av de mysigaste sockarna man kan tänka sig. Fick de av T´s mamma, de är randiga med renar på. Jag fick röda och T fick blå. So sweet... :)

J, A, G, Ä, L, S, K, R, D och I


På vägen hem cyklade jag förbi Hemköp för att köpa lite smått. Hittade ett kexpaket med bokstäverna J, A, G, Ä, L, S, K, R, D och I. Jag la paketet på T´s sida av sängen. Får se hur länge det ligger där innan han märker den :)

Nu sitter jag i köket och ska skriva rent lite frågor inför en företagsintervju om dess marknadsstrategi imorgon. Är lite nervös, tänk om hon snackar en massa fackspråk som jag inte fattar eller om jag ställer dumma frågor...  Hehe, blir alltid sån här och efteråt så tycker man att det var väl inget...
Nån som känner igen sig?

Veckans To Do

* Köpa tyg till sängöverdrag
* Köpa hyllor, doftljus och annat smått på Ikea
* Plugga i massor
* Träna
* Köpa skrivbord
* Köpa kruka till min Papyrus
* Köpa webutrymme - viktigt och hemligt


Super Lovebirdie!

Nu sitter jag stolt som en tupp i köket och surfar trådlöst på min nya dator, och jag har fixat det alldeles själv!

Puss!

Den 8 September 1960


Bjuder på en bild på mig från 1960... Det var tider det :)

Nu Är Det Nästan Klart


Igår kväll jobbade jag fram till 21.15, sen bar det iväg mot Manana och en hel drös med trevliga tjejer. Samtidigt var T hemma och gjorde färdigt köksgolvet och spikade färdigt alla lister. Min gulleplutt ♥

Victor är även han hemkommen, men han är än så länge så blyg så att han vägrar komma ut ur sin låda... Stackaren, men jag förstår honom, tänk vad det nya golvet luktar och de nymålade väggarna, ja usch...
Jag låter honom vara lite, pratar lite med honom då och då bara. Han måste ju få tid att vänja sig i sin egen takt.

Nu går jag sakta fram och tillbaka och fixar och pular. Tror jag har åkt på nån jäkla maginfluensa eller nåt. Men faan för att den ska få förstöra pillet här hemma!

Before You Walk Out Of My Life


Asså, jag såna rysningar av välbehag.
Tänk att en låt kan få en att minnas en tid så starkt...
Sommaren -97... :)

Minns du denna? Hur?

Victor Den Store


I helgen kanske våran (min och T´s) lilla familjemedlem Victor flyttar hem igen efter några månader hos mamma. Det var lika bra att låta honom stanna där tills vi har fixat färdigt i köket, han är ingen fantast av att fixa och greja. Han ser ju helst att allt är som det alltid har varit. Så vi får hoppas att han trivs här.

Det har varit en hel del flytt för honom det sista året. Förra sommaren var han på kaninhotell i Norrland, sedan flyttade han hem. Sedan flyttade jag hem till mamma med honom, sedan flyttade han med till ettan och nu slutligen ska han flytta hit.
Men i denna lägenheten ska han få bli gammal, få skutta runt och ha det kul och äta obegränsat med morötter och solrosfrön! I höst fyller han 5 år, så han är en liten gammal gubbe nu som fått några gråa hår.
Erkänn han är cool... ♥

Örhängen


HIttade ett par söta örhängen på Prickig Katt häromdagen. På framsidan av hjärtat står det Love och på baksidan står det Peace...
Jag brukar normalt hålla mig til silver eller silverfärgat, men nu var jag lite crazy... Kommer från Hultquist

Åt en kycklingsallad som T gjorde häromdagen, när jag åt den då så efter en halvtimme mådde jag jättedåligt, ont i magen, mådde illa, frös och var helt skakig. Jag kopplade inte ihop det med kycklingsalladen utan trodde att jag hade fått maginfluensa eller nåt.
Nu åt jag den igen och efter en halvtimme så satte exakt samma sak igång igen. Så nu ligger den dumma kycklingsalladen i en påse nere i soprummet och skäms...

Nya Väskan


Börjar man skolan måste man ha en ny väska. Så enkelt är det, den som inte fattar det är dum...
Så jag var så himla tvungen att emot min vilja köpa denna från Fiorelli igår...

Nu kommer snart rörmokaren och ska byta handfat, sen är det raka vägen till skolan och möte med gruppen. Vi har fortfarande inte enats om vilket företag vi ska välja för projektarbetet som nog bör påbörjas pronto. Ikväll jobbar jag, är jag inte för trött när jag slutar så kanske jag cyklar hem en stund till en kompis som har lite minifest hemma.

Sweetness



Lite tråkigt när det inte finns någon video.
Men ibland får det duga. När man blir på bra humör istället... :)
Passar väl en regnig och blåsig morgon som denna...

Livingroom


Som läget ser ut nu är ju inte hur det ultimata eller hur det slutgiltiga kommer att se ut. Men det är väl ändå ganska kul att se nu och då...?
Behöver väl knappast förklara vad som ska bort och vad som ska till i vardagsrummet...
Men cykeln ska bort, bort till cykelrummet, det rutiga golvet ska till köket, lådor till vinden, barstolar till köket, tavlor till hallen...

Vi tänkte måla om i vardagsrummet med, till en början med bara med en vit grundfärg för att slippa den hemska tapeten, jag verkligen hatar den mer och mer för varje dag som går. När vi sedan har bestämt oss för vilken tapet vi gillar sätter vi den som en fondvägg på väggen som är till vänster om fönstrena. På väggen till höger är det ytterligare fönster och där har vi nog en soffa så småningom.

Så nu vet ni det! :)

En Till Thé Tack!


Asså, jag dör vad kallt det är. Detta är nog den kallaste inomhusperioden på hela året.
Det är för kallt för att vara varmt, för varmt för att vara kallt.
Så fastighetsägarna vägrar att sätta på värmen i husen. Bor man dessutom i ett landshövdingehus som vi gör så blåser det en dag som denna rakt igenom väggar och tak... :) En thé till tack!

Position: Sängliggande


Har intagit position sängliggande medans jag försöker mig på lite studerande. Gosigt, men lite krångligt att balansera boken på knäna medans jag stryker under. Men det funkar och jag trivs bättre här än vid det kalla bordet, jag fryser och mår illa, hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk, utan hoppas på att det är något jag har ätit. Är man laktosintolerant kan ju allt hända :)

Snart kommer förhoppningsvis syster yster, så jag kanske ska ta och knalla ner till ica så att det finns nåt mys tills hon kommer. Eller ska hon få nöja sig med en kopp thé...?

Update: Jag får nöja mig själv med en kopp thé, syster yster hann inte komma förbi nu... Men å andra sidan måste jag faktiskt plugga så...

Men visst ser det ganska mysigt ut?

Ny Familjemedlem

Klickade precis hem en ny dator eftersom min gamla kastade in handduken nu i våras och nu när skolan började så känns det verkligen att jag behöver en dator. En egen så vi slipper slåss här hemma...

Fick bli den allra enklaste varianten av Toshibas bärbara, Satellite L300-17K. Den ska ju bara användas för internet, word och som extra backup, så för 3790:- så kan man kanske inte förvänta sig värstingdatorn... :)
Inom en snar framtid så får jag överta T´s gamla stationära dator och den kan jag ju även leka med photoshop och sånt i.

Fördelen med en datorgrafiker till pojkvän som alltid måste ha det fräckaste är att man får överta en dator som för mig är almost too much...

The Way That I Love You



Lite onsdags...

Bedroom Update


Nu händer det grejer här.
Spegeln (som ni kan skymta mig i) har jag ritat en ram till som papi snart ska snickra till och som jag sen ska måla.
Och pallen är naturligtvis en provisorisk lösning tills vi vet vad vi vill ha.
Sängen (som står utanför bild) ska så småning om få en sängstomme, men tills dess ska den få ha ett överdrag. Tyg till det ska jag kika på i veckan. Mörkgrått ska det vara.

Men vad tycks? Visst har jag varit duktig än så länge...

Drömmar Om En Panda


Hihi, är han inte söt...

När jag om några år när jag har pluggat färdigt och jobbar och känner att min ekonomi är på fötter så ska jag åka till Kina och ta hand om de utrotningshotade jättepandorna.
Det har varit min dröm ända sedan jag var fem-sex år gammal.

Tills den dagen är jag en stolt Pandafadder hos WWF som kostar 100:- i månaden.

Vad drömde du om?

Kitchen Appdäjt


Min handyman håller på att lägga ut det schackrutiga golvet! Nu händer det grejer! - Igen!

Jag är riktigt stolt över honom för det är bannemej inte bara att lägga ut, det gäller att få det precis.
Jag håller mig undan, för hade det varit jag som skulle gort det så hade pappa varit här för länge sedan. Krypit på alla fyra på köksgolvet med mascarafläckar på axeln och lagt golvet åt mig...
Jag har därför tagit på mig uppgiften att plocka undan spillbitar, peppa och uppmuntra. Minst lika viktigt som att skära raka kanter på mattan :)

Allt detta gör vi samtidigt som vi lyssnar på underbara Sigur Rós....

Den Första September


Har på mig nytt linne och ny tröja från H&M, gammal kjol från H&M
och kinesiskt lyckoarmband. Lyckan är total :)


Idag skiner solen, det är första dagen i skolan och jag känner mig allmänt pigg och pepp på livet. Kursen verkar kul och jag är faktiskt lite sugen på attt gå ut på gården med en kopp thé och sätta mig och kolla igenom boken och förbereda mig inför morgondagens föreläsningar.

På vägen hem gick jag förbi H&M och köpte lite underkläder, råkade bli en tröja och ett linne också. Jag är verkligen helt förtjust i ljusaprikosrosa och ljus nougat...
Längtar förskräckligt efter T, vill bara hålla honom i mina armar, eller öh, han kanske får hålla mig i sina armar, och pussa pussa pussa.

RSS 2.0