Nån annans toalett...

Har varit en både kort och lång helg. Känns som att det var evigheter sedan jag var på jobbet i fredags, men det känns även som att det var nyss det var fredag kväll och vi flyttade...

Jag har städat och städat. Men å andra sidan slipper jag nästan det när vi flyttar igen om 6 veckor. Då är det bara att städa på ytan... Ska bli så underbart att ha vårat egna. Jag ska bara ligga på soffan och titta på mitt vackra hem då! :)

Men faan vad irriterande det är när människor inte kan städa efter sig. Jag älskar verkligen inte att skura någon annans toalett eller avlopp i duschen... Nä, denna dagen har jag varit på dåligt humör. Enbart pga att jag har varit tvungen att gräva i någon annans skit... 

Well, well... Hoppas ni får en trevlig kväll, det ska jag ha. Nu är det slutsurat för min del! 

Imorgon ska jag dessutom på yoga efter jobbet för första gången på väldigt länge, det ska verkligen bli helt underbart!

Love!

Ögonen svider...

Ögonen svider, kroppen är tung. Jag är riktigt trött nu och vill bara sova.
Väntar bara på att några minibaguetter ska bli färdiga i ugnen, sen ska jag krypa ner.
Vi har packat och packat hela kvällen.
Vi är ju såna smarthuven att vi inte tagit hit några väskor så jag fick kila ner på Konsum och köpa tio papperspåsar att packa i... :)

Godnatt!

Shoppat lite igår...


Innan jobbet igår susade jag runt lite och hittade litegrann...

En sjal från Indiska, är dock inte helt övertygad..
Två cardigans från Cubus, en svart och en grå.
Svart skinnkalender från Ordning och Reda

Snart slutet på en era

Nu sitter jag här lagom trött. Igår jobbade jag till 23.30 och var hemma lite innan 00. Börjar jobba 11.45, men jag ville inte sova för länge så att jag skulle börja vända på dygnet. Denna helgen vill jag vara vaken och hurtig!

Ikväll blir det packa av. Imorgon efter jobbet ska vi köra alla grejer hem till våran etta som har varit uthyrd i andra hand. Där bor vi i sex veckor nu innan vi flyttar in i våran två som vi precis fått.

Att flytta in i tvåan blir som slutet på hela våren som varit ganska jobbig och flackig hit och dit...

25 januari - Flyttar hem till mamma och hennes soffa i hennes två. T bor hos sin mamma.

1 maj - Flyttar in hos min syster med T medans syster är bortrest
1 juni - Flyttar in hos T´s mamma med T när hon är bortrest

27 juni - Flyttar in i våran etta tillsammans
16 augusti - Flyttar in i våran tvåa!!!

Men vi har haft någonstans att bo, vi har haft jobb, mat och kärlek...

Tomorrow it is


Imorgon blir en hård dag. Det är jobb från kl 14 till kl 23. Jag har iof sig ett ganska chill jobb för det mesta, jag sitter i telefon och hjälper kunder med deras bankärenden. Men visst, knepiga frågor ibland, och de vill man inte ska komma på kvällen när alla som kan nåt gått hem...

Innan jobbet måste jag förbi Ordning och Reda och kolla om de har inne nån kalender. Min rasade idag, bara föll isär.. Typiskt, för just nu börjar det vara en massa saker att skriva upp i den som verkligen inte får glömmas. Men det ordnar sig!

Tänkte kika förbi Cubus också, jag har på känn att det finns en fin sjal där... Har aldrig handlat där innan, det känns som ett ställe med dålig kvalitet men ändå dyrt, och med en mamma som är sömmerska så är det en fullständigt otänkbar kombination, men om man inte säger något till mamma så... :)

På fredag blir det en bra dag och starten på mitt nya hälsosamma och underbara liv! Mer om det senare...

Watch out! :)

I love Tetris



Idag har jag verkligen pratat mycket gamla minnen, såsom hur mitt första bänkpapper såg ut när jag började ettan och hur den första skolryggsäcken såg ut.

Pappret var ljuslila med My Little Pony´s på. Hur fint som helst tyckte jag då. Hur sött som helst tycker jag nu.

Så tanken på att spela lite hederlig gammal Tetris hamnar naturligtvis inte långt bort när resterande tankar befinner sig någonstans på 80-talet i mintgröna mjukisbyxor...

Enjoy!

Cult Design


Köpte en Cult Design spargris, fast ingen gris, utan en sån som det är på bilden, till T i julas. Kollade lite på deras sortiment nu och upptäckte lite fler fina saker man skulle kunna kombinera med den för att piffa lite. Jag är ju helt inne på det här med lägenheten nu. Kan inte låta bli att tänka, finurla, längta och önska...

Vad tror du?

Midsommardessert


Jag och T hade en skön, lugn och mysig midsommar här hemma själva. Åt lite midsommarmat; god sallad, rökt och gravad lax, färskpotatis, ägghalvor, valnötsbröd...

Men bäst av allt var nog desserten med jordgubbar och Lejonet och Björnens Italiensk Mörk Choklad med Apelsin... Mmmm...

Vad var det godaste du åt?

Dressed for success... I hope!

Jag har nu slängt iväg en beställning på en riktig sommarklänning på självaste midsommarafton. Väldigt passande!

Det blev klänningen jag spanade på redan häromdagen, fast billigare. Hittade en ganska så identisk på Chicy.se för 189:-

Min erfarenhet av att handla på nätet är grymt bra så jag hoppas att det får fortsätta så. Chicy.se har mycket fina saker så det hade varit kul!

Nej, nu ska jag ta mig en svängom med snabeldraken här hemma innan min och darlings festligheter kickar igång! :)

No air at all...



Är det bara jag som är som en stel pinne på dansgolvet som är helt förstummad - eller är de riktigt bra? :)

Dresses x 3


Godmorgon!

Hittade en fruktansvärt söt klänning med röda Vallmoblommor på hos Attraktivt By Amanda för 500:-

Skulle gärna ha sommarbruna blanka ben med denna utan axelband, håret utsläppt eller i knut med bruna eller cremevita ballerinas. Gärna lite fint väder till det också... Just nu regnar det och är kallt och grått...

Vad skulle du välja?

Akrylnaglar


Fina naglar gjorda av ett riktigt proffs.

Anledningen att det är så korta är för att hon som gjorde de först måste varit riktigt kass. Hon hade satt tipparna åt fel håll vilket resulterade i att de lossnade lite smått. Inte snyggt och dessutom äckligt när det fastnar smuts där som inte vill komma ut igen. Usch...

Hon som fixade till de nu blev tvungen att korta ner de och fila bort det av min egna nagel under som inte satt fast. Den första människan hade dessutom lyckats att göra naglarna megatjocka så jag fick de säkert hälften så tjocka nu.

Insåg nu vikten av att även välja nagelskulptör (?) noggrannt! :) .

Vad gör du med dina naglar?

Heartbreaker


Give it a shot...


Ärligt talat så kan jag inte tänka på nån som skulle behöva vinna den här klänningen mer än jag just för tillfället.

Skulle du trots det vilja give it a shot så gör det här dådå... :)

Only the best for the best


Idag är det en alldeles speciell dag. Idag fyller min älskling år! Det fina vädret jag beställde igår har däremot inte dykt upp än, men det kommer nog under dagen.
Jag gjorde frukost och dukade. Only the best for the best!

Vad är ett måste på din födelsedag?


Mateus och jag


Jag och min T har nyligen fått större lägenhet, vi har faktiskt inte ens hunnit skriva på kontraktet ännu. Så ny är den...
Men nytt boende är ju verkligen något som lockar fram ens pyssliga sidor och jag sitter och planerar i huvudet så det sprakar och spritter om mig. Tänker på den underbart fina lägenheten flera gånger om dagen och längtar! :)

Både jag och T förespråkar relativt enkla linjer men jag måste erkänna att trots att Mateus är ett ganska så romantiskt porslin så gillar jag det skarpt. Det går att mixa och blanda ganska så friskt vilket innebär att för en lite mindre plånbok så blir det inte så påfrestande trots det ganska så höga priset. Man behöver inte satsa på hela kitet med en gång, och ska jag vara ärlig så tycker jag nästan att det kan bli för mycket gullegull med hela servisen i samma söta tema. Nej, jag vill bara ha vissa detaljer. Som muggar, salladsskål, fruktskål etc...

Hur mysigt skulle det inte kännas att dricka lite gott Blåbärsthé ur denna mugg en ruggig regnig sommarkväll liksom...?

What a beautiful day...


Var en snabb sväng förbi Lilla Änggården innan mamma körde mig hem till henne för ge mig lite mat och pyssla om mig. Det är så fint där alltså, riktigt pitoreskt!

Imorgon fyller min T år så imorgon hoppas jag på en fin dag med mycket fågelkvitter och sol, trots att han nog får sitta kvar på jobbet till sent... Men han kan ju kolla ut genom fönstret då och då! :)

Nu ska jag sitta här en stund. Kolla Facebook, läsa lite bloggar och sen kanske kolla lite på tv tills T kommer hem. Har fortfarande ont i halsen, men känner mig mycket piggare, så imorgon blir det jobb igen. Ska bli ganska skönt att komma ut och se lite folk och leva ett normalt liv. Det här inlåsta livet är inte riktigt min grej alltså... :)

Vad har du gjort idag?

Not like anyone else


Godmorgon! Nu ska jag berätta om våran (min och T´s) kompis Asterix. Han är en feg, snäll och frusen Rexkatt som biter på sina egna klor... Älskar att sova under duntäcken. Helst flera stycken. Fast bättre än under täcket är uppepå digitalboxen eller på diskmaskinen när den är igång. Rädd för de flesta leksaker, den enda leksaken som är riskfri är en liten liten grå mus med svansen numera på sniskan. Men Asterix är som sagt oerhört snäll och kärleksfull... Som att han nånsin skulle våga vara elak... :)

Biter katter verkligen på naglarna? :)

Soft love


Lärde mig precis att softa bilder på den här bloggen. Jag gillar att pyssla i Photoshop, men är inte speciellt vass på det -än... Men skam den som ger sig! :)

Vad är du bra på?

Relaxing with a movie


Hemma och har ont i halsen, huvudet och lite feber. Jag jobbar med att prata i telefon så kombinationen ont i halsen/jobba är ingen hit.

Till och med katten har ritkigt tråkigt och tittar på mig och undrar varför jag är så jäkla tråkig. Springer runt fötterna och jamar så fort jag går någonstans. Får nästan lite dåligt samvete... Men han får väl leka med nån boll eller nåt.

Hyrde Sherrybaby och 2 dagar i Paris i lördags, får nog kolla på en av de en gång till, blir nog
2 dagar i Paris, en riktigt bra film som nog de flesta kan känna igen sig i.

Har du sett den?


Salut!

Falling down...


Igår var vi ute med några kompisar som hoppade fallskärm. Jag och min T höll oss på marken, men nästa gång är det definitivt våran tur. Jag har velat göra det i flera år och nu är jag mer sugen än någonsin!

Har du hoppat fallskärm?

For now

Får vi nöja oss med detta lilla...

RSS 2.0